Jeti 1224 från Agfa

Agfa lanserar Jeti 1224 UV HDC på Ipex. Det är den första hybridskrivare som utvecklats sedan Agfa förvärvade tillverkningen av Jeti-skrivarna.

Jeti 1224 UV HDC är försedd med vakuumbord utformat för exakt placering av tryckbilden såväl vid utskrift på skivmaterial som på rullmaterial. Rullhållare finns som tillbehör till skrivaren.

Jeti 1224 använder sig av Ricoh Gen 4 variabla gråskaleteknik för skrivhuvudena.  Skrivaren arbetar med fyra färger + vitt och med en maximal upplösning på 1200 dpi.

Man anger inte skrivarens materialstorlek, men maximal utskriftshastighet är 110 kvm/tim och 36,2 kvm/tim vid högsta utskriftskvalitet. Agfa har utvecklat en ny färgserie, Anuvia HD, för denna skrivare vilken uppges ge en betydligt större färgrymd är tidigare kvaliteter.Jeti-1224_web

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Skärspecialist firar 20 år – drar till med robotnyhet

Zünd bjuder in till inspiration och festligheter i sina nya lokaler i danska Odder i samband med företagets 20 års jubileum. Här ska S3 L-1200 Robot premiärvisas:
– Som ett led i framtidens trend och fokus på automation visar vi för första gången vårt nya robotstyrprogram, säger försäljningschef Martin Roed Nielsen.

Publicerat av: