Jeti 1224 från Agfa

Agfa lanserar Jeti 1224 UV HDC på Ipex. Det är den första hybridskrivare som utvecklats sedan Agfa förvärvade tillverkningen av Jeti-skrivarna.

Jeti 1224 UV HDC är försedd med vakuumbord utformat för exakt placering av tryckbilden såväl vid utskrift på skivmaterial som på rullmaterial. Rullhållare finns som tillbehör till skrivaren.

Jeti 1224 använder sig av Ricoh Gen 4 variabla gråskaleteknik för skrivhuvudena.  Skrivaren arbetar med fyra färger + vitt och med en maximal upplösning på 1200 dpi.

Man anger inte skrivarens materialstorlek, men maximal utskriftshastighet är 110 kvm/tim och 36,2 kvm/tim vid högsta utskriftskvalitet. Agfa har utvecklat en ny färgserie, Anuvia HD, för denna skrivare vilken uppges ge en betydligt större färgrymd är tidigare kvaliteter.Jeti-1224_web

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sharp visade prov på digitala kontorslösningar

Sharp bjöd in till Inspire Expo i Edinburgh och visade många lösningar på hur företag kan utvecklas och bli smartare med kontorsteknik. Här fick återförsäljare och pressfolk se 15 nya skrivar- och bildskärmsenheter. Sharp tog även med besökarna på en resa in i framtiden med digitala möteslösningar och en demonstration av tv-sändningstekniken 8K.

Publicerat av: