Bokbinderiföretaget Rolge får ny chef

Håkan Ohlsson tillträder den 5 juli tjänsten som verkställande direktör för bokbinderiföretaget Rolge AB. Han har lång erfarenhet från ledande befattningar inom grafiska branschen, och ersätter Ulf Andersson, som kommer att koncentrera sig på arbetet med produktion och teknikutveckling i det nyligen sammanslagna Rolge–Lindblads.

Håkan Ohlsson, som är diplomerad från Grafiska Institutet vid Stockholms Universitet, har bred erfarenhet från den grafiska branschen. Efter många år på storföretaget Elanders, tog han steget över till familjeföretaget Bengt Perssons Bokbinderi i Västerås, där han verkat under sju år, först som marknadschef och de senaste fyra åren som företagets vd.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sharp visade prov på digitala kontorslösningar

Sharp bjöd in till Inspire Expo i Edinburgh och visade många lösningar på hur företag kan utvecklas och bli smartare med kontorsteknik. Här fick återförsäljare och pressfolk se 15 nya skrivar- och bildskärmsenheter. Sharp tog även med besökarna på en resa in i framtiden med digitala möteslösningar och en demonstration av tv-sändningstekniken 8K.

Publicerat av: