Hylte Tryck investerar i efterbehandling

Platschef Lars Svensson, Hylte Tryck och Postpress produktspecialist hos Heidelberg Sverige, Johan Schönbeck.

Platschef Lars Svensson, Hylte Tryck och Postpress produktspecialist hos Heidelberg Sverige, Johan Schönbeck.

Hylte Tryck investerar i en Stahlfolder KH 78 falsmaskin samt en Stitchmaster ST 450 stationshäft.

– Vi behöver kortare leveranstider och större flexibilitet och därför är det viktigt för oss att etablera en egen postpress-avdelning, säger platschefen Lars Svensson. Det fulländar vår samlade serviceportfölj, så att vi nu är totalleverantör for våra kunder.

Hylte Tryck har precis som alla andra upplevt en situation med en starkt ökad konkurrens under de senaste åren, men har trots detta varit framgångsrika.

– Vi är en partner för våra kunder, och vi har därför lyckats att behålla de kunder vi har haft under lång tid – men också fått nya kunder. Hellre än att fokusera på priskonkurrensen, fokuserar vi på den totala kundupplevelsen, och det är något som våra kunder sätter stort värde på, berättar Lars Svensson.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sharp visade prov på digitala kontorslösningar

Sharp bjöd in till Inspire Expo i Edinburgh och visade många lösningar på hur företag kan utvecklas och bli smartare med kontorsteknik. Här fick återförsäljare och pressfolk se 15 nya skrivar- och bildskärmsenheter. Sharp tog även med besökarna på en resa in i framtiden med digitala möteslösningar och en demonstration av tv-sändningstekniken 8K.

Publicerat av: