Hylte Tryck investerar i efterbehandling

Platschef Lars Svensson, Hylte Tryck och Postpress produktspecialist hos Heidelberg Sverige, Johan Schönbeck.

Platschef Lars Svensson, Hylte Tryck och Postpress produktspecialist hos Heidelberg Sverige, Johan Schönbeck.

Hylte Tryck investerar i en Stahlfolder KH 78 falsmaskin samt en Stitchmaster ST 450 stationshäft.

– Vi behöver kortare leveranstider och större flexibilitet och därför är det viktigt för oss att etablera en egen postpress-avdelning, säger platschefen Lars Svensson. Det fulländar vår samlade serviceportfölj, så att vi nu är totalleverantör for våra kunder.

Hylte Tryck har precis som alla andra upplevt en situation med en starkt ökad konkurrens under de senaste åren, men har trots detta varit framgångsrika.

– Vi är en partner för våra kunder, och vi har därför lyckats att behålla de kunder vi har haft under lång tid – men också fått nya kunder. Hellre än att fokusera på priskonkurrensen, fokuserar vi på den totala kundupplevelsen, och det är något som våra kunder sätter stort värde på, berättar Lars Svensson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Skärspecialist firar 20 år – drar till med robotnyhet

Zünd bjuder in till inspiration och festligheter i sina nya lokaler i danska Odder i samband med företagets 20 års jubileum. Här ska S3 L-1200 Robot premiärvisas:
– Som ett led i framtidens trend och fokus på automation visar vi för första gången vårt nya robotstyrprogram, säger försäljningschef Martin Roed Nielsen.

Publicerat av: