Arkitektkopia öppnar butik nr 30

PUBLICERAD: 10 september 2012
UPPDATERAD: 10 september

Skövde blir platsen för Arkitektkopias trettionde butik i Sverige. Enligt butikschefen Gabriel Karlsson kommer man att ha lokal produktion av allt från tryck i mindre format, till ritningar och exponeringsmaterial.

– Till att börja med fokuserar vi på ritningsproduktion och andra viktiga byggdokument för våra kunder inom byggindustrin. Vi har idag både lokala och rikstäckande byggföretag som kunder i Skövde. Men naturligtvis kan vi redan från starten även erbjuda resten av Arkitektkopias utbud. Från alla typer av tryck, distribution och lagring, till applikationer som underlättar byggprojekt och marknadsavdelningens arbete, säger Gabriel Karlsson.

Arkitektkopia grundades för drygt sextio år sedan och en viktig framgångsfaktor genom åren har varit fokus på lokal service. Idag har Arkitektkopia den bästa rikstäckningen inom den grafiska branschen. Skövde är en intressant ort med sitt geografiska läge och sin företagsstruktur. Vi kan med vårt erbjudande hjälpa företag och organisationer att kommunicera effektivare genom både tryckt och digital information, berättar Lars Franzén, vd på Arkitektkopia i Sverige.

 

 

Läs vidare

Grafiska företagen kritiserar att staten äger Strålfors

I en debattartikel kritiserar Grafiska Företagens vd Eva Glückman att staten via Postnord äger ett tryckeri, dotterbolaget Strålfors. "Hela syftet med förvärvet av Strålfors var att växa i värdekedjan uppströms och skydda Postnords volymer från konkurrerande distribution".
Eva G Grafiska

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm