Nya Océ Plotwave-maskiner

oce_plotwave_360_webCanon presenterar två nya skrivare, Océ Plotwave 340 och Plotwave 360. Båda lösningar är framtagna för printning, kopiering och scanning av tekniska dokument i mindre upplagor. De är också anpassade för projekt med flera deltagare som vill arbeta via molnbaserade tjänster.

Maskinerna har utrustats med Océs nya Clear Connect-pekskärm, vilket ska ge användare möjlighet för att öppna dokument, zooma och fokusera på detaljer i ritningarna. Maskinerna kan också utföra flera processer parallellt, till exempel går det att skriva ut samtidigt som du scannar.

– De nya Océ Plotwave-skrivarna ger användarna en möjlighet att spara både tid och pengar, även när de skriver ut, kopierar och scannar små upplagor, säger Bart Geraads, Europachef för affärsområdet TDS-DGS Group på Canon. De sätter en ny standard när det gäller projektarbete och integration med molnettjänster, samtidigt som de ger god printkvalitet och produktionshastighet.

Tags: , , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *