Swiss Qprint säljer på svenska marknaden

swissqprint_gen2Med tre sålda Swiss Qprint-skrivare i Sverige av NIZE Equipment sedan Sign & Print Scandinavia i Stockholm är Swiss Qprint igång med att etablera sig på den svenska marknaden.

– Intresset för UV-print har vuxit markant dem senaste åren, det syns tydligt även på svenska marknaden, säger Raine Reinikainen från NIZE Equipment. Det är framför allt printkvaliten i höga hastigheter som gjort att kunderna väljer Swiss Qprint som leverrantör av sin nya UV-printer.

– Med Swiss Qprints lansering av den andra generationens printrar räknar NIZE Equipment att marknaden växer både i Sverige och Norge. Vi märker alla redan att kunder som haft en Swiss Qprint gärna köper en ny av samma märke vilket är positivt även för vår begagnatmarknad.

Mer information finns hos den svenska distributören NIZE Equipment.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Robotsystemet som ger tryckeriet extra skift

Canon tror starkt på automation i den grafiska branschen. I holländska Hoorn visade de upp sin nya robotlösning som kan skräddarsys efter tryckeriernas storformatsproduktion och ticka på av sig självt under kvällar och nätter. Klicka in och se filmen där roboten får jobba.

Publicerat av: