Epson visar nyheter på Fespa

Surecolor SC-S60600.

Surecolor SC-S60600.

Fyra storformatsskrivare som är nya för i år kommer att ta plats i Epsons monter på Fespa Digital. Det är 10-färgsskrivaren Surecolor SC-S80600, höghastighetsskrivaren Surecolor SC-S60600 med 2 x CMYK, 4-färgsskrivaren Surecolor SC-S40600, och Surecolor SC-P20000 med vattentåligt bläck.

– På Fespa Digital kommer vi att kunna visa upp ett brett sortiment av storformatsskrivare med flexibilitet, kvalitet och prestanda, säger Richard Garp, ansvarig för Epsons storformatskrivare på den svenska marknaden, som kommer att finnas på plats i Amsterdam under mässan.

Epson kommer också, bland annat, att visa två färgsublimeringsskrivare för textiltryck, Surecolor SC-F7200 och SC-F6200. De ska båda kunna producera allt ifrån sportkläder och hemtextil till textilskyltning.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sharp visade prov på digitala kontorslösningar

Sharp bjöd in till Inspire Expo i Edinburgh och visade många lösningar på hur företag kan utvecklas och bli smartare med kontorsteknik. Här fick återförsäljare och pressfolk se 15 nya skrivar- och bildskärmsenheter. Sharp tog även med besökarna på en resa in i framtiden med digitala möteslösningar och en demonstration av tv-sändningstekniken 8K.

Publicerat av: