Epson visar nyheter på Fespa

Surecolor SC-S60600.

Surecolor SC-S60600.

Fyra storformatsskrivare som är nya för i år kommer att ta plats i Epsons monter på Fespa Digital. Det är 10-färgsskrivaren Surecolor SC-S80600, höghastighetsskrivaren Surecolor SC-S60600 med 2 x CMYK, 4-färgsskrivaren Surecolor SC-S40600, och Surecolor SC-P20000 med vattentåligt bläck.

– På Fespa Digital kommer vi att kunna visa upp ett brett sortiment av storformatsskrivare med flexibilitet, kvalitet och prestanda, säger Richard Garp, ansvarig för Epsons storformatskrivare på den svenska marknaden, som kommer att finnas på plats i Amsterdam under mässan.

Epson kommer också, bland annat, att visa två färgsublimeringsskrivare för textiltryck, Surecolor SC-F7200 och SC-F6200. De ska båda kunna producera allt ifrån sportkläder och hemtextil till textilskyltning.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Skärspecialist firar 20 år – drar till med robotnyhet

Zünd bjuder in till inspiration och festligheter i sina nya lokaler i danska Odder i samband med företagets 20 års jubileum. Här ska S3 L-1200 Robot premiärvisas:
– Som ett led i framtidens trend och fokus på automation visar vi för första gången vårt nya robotstyrprogram, säger försäljningschef Martin Roed Nielsen.

Publicerat av: