Realtryck ska stärka positionen

Offsettryckeriet Realtryck, dotterbolag till Screenbolaget, har under 2015 gjort ett tapp i nettoomsättningen, men en ökning i rörelseresultatet. Nettoomsättningen som 2014 låg på 47 miljoner ligger 2015 på 45 miljoner kronor, och rörelseresultatet har gått från 4,7 miljoner till 5,3 miljoner kronor.

– Det vi investerar i i dag är främst för att stärka vår position. Realtryck installerade i slutet av januari 2016 en helt ny och toppmodern KBA 106 rapida. 6-färger med lack, led uv samt konventionell uv. Denna maskin är först ut på marknaden i Europa. Det gör att vi ligger absolut i framkant när det gäller tryck på plast och kartong, säger Patrick Nermark, vd på Realtryck.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafkom anordnar säljkurs

Nätverket Grafkom arrangerar i höst en tvådagars utbildning i att sälja. Dagarna ligger förskjutna så att du ska hinna tillämpa din kunskap innan andra kurstillfället.

– Lyft försäljningen till nästa nivå, säger Ulf Sunnberg från Grafkom. Det här är en unikt anpassad kurs för alla som jobbar med försäljning och har kundkontakter inom den grafiska kommunikationsbranschen.

Publicerat av: