Realtryck ska stärka positionen

Offsettryckeriet Realtryck, dotterbolag till Screenbolaget, har under 2015 gjort ett tapp i nettoomsättningen, men en ökning i rörelseresultatet. Nettoomsättningen som 2014 låg på 47 miljoner ligger 2015 på 45 miljoner kronor, och rörelseresultatet har gått från 4,7 miljoner till 5,3 miljoner kronor.

– Det vi investerar i i dag är främst för att stärka vår position. Realtryck installerade i slutet av januari 2016 en helt ny och toppmodern KBA 106 rapida. 6-färger med lack, led uv samt konventionell uv. Denna maskin är först ut på marknaden i Europa. Det gör att vi ligger absolut i framkant när det gäller tryck på plast och kartong, säger Patrick Nermark, vd på Realtryck.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Dubbelt upp med Kombo TH

Elitron visade sin automatiska efterbehandlingsutrustning med dubbla skärhuvuden och helt nya funktioner.…