Visutech får Sverigepremiär på HP Latex 1500

dsc_0172– På Drupa visades HP Latex 1500 som en prisbilligare och långsammare version av 3000, men för övrigt med möjligheterna från den större maskinen. Efter premiären på Sign&Print i Oslo nästa vecka tar vi hem maskinen till Göteborg och bjuder till Sverigepremiär i våra lokaler den 27 oktober, berättar Visutechs vd Jan-Olof Jungersten, som dock här visar resultatet från en annan Sverigepremiär, som blir samma dag i samma lokaler:

På plats kommer då också att finnas den gigantiska 3d-skrivaren Massivit, som Visutech räknar med att se som standardutrustning hos större skylttillverkare inom några år.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Robotsystemet som ger tryckeriet extra skift

Canon tror starkt på automation i den grafiska branschen. I holländska Hoorn visade de upp sin nya robotlösning som kan skräddarsys efter tryckeriernas storformatsproduktion och ticka på av sig självt under kvällar och nätter. Klicka in och se filmen där roboten får jobba.

Publicerat av: