Color Systems förbereder sig

Hillstedts Skylt & Dekor sätter upp skylten utanför ColorSystems nya lokaler.

Hillstedts Skylt & Dekor sätter upp skylten utanför ColorSystems nya lokaler.

Med sin alldeles unika affärsidé har storformatsleverantören Color Systems vuxit och vuxit. Till slut blev lokalerna för små och de fick börja om – i mycket större omgivningar. Och på fredag är det fest och invigning, där branschen är välkommen att besöka dem.

Den unika affärsidén är att inte ha säljare utan bara servicetekniker, som i gengäld håller koll på varje kund och råder dem när något börjar bli slitet eller ett behov bättre kan tillgodoses med en annan maskin. Med agenturerna på Roland DG, Epson, Onyx och Summa så har de mycket att välja mellan i dialogen med kunden. Dessutom sköter de servicen för Visutech, som säljer HPs storformatsprogram.

Förutom att bjuda på mat och dryck så lockar Torbjörn Hedén och vd Magnus Edfeldt med både specialpriser och mycket demo.

– Det blir bland annat Sverigepremiär av Rolands nya ”print-and-cut” som är ett måste för alla som har en VersaCamm SP-300/540, säger Magnus Edfeldt.

– Vi visar arbetsflöden, inspirerar med prover samt har specialister från våra leverantörer på plats för att presentera och svara på frågor om produkterna. Dessutom kommer vi att ha ett flertal intressanta seminarier och föreläsningar under dagen.

Den nya adressen är Grimstagatan 170 och du anmäler dig till info@colorsystems.se. Klockan 10 öppnar det och håller på ända till 17.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Skärspecialist firar 20 år – drar till med robotnyhet

Zünd bjuder in till inspiration och festligheter i sina nya lokaler i danska Odder i samband med företagets 20 års jubileum. Här ska S3 L-1200 Robot premiärvisas:
– Som ett led i framtidens trend och fokus på automation visar vi för första gången vårt nya robotstyrprogram, säger försäljningschef Martin Roed Nielsen.

Publicerat av: