Brobygrafiska ställer ut i Stockholm

9 november öppnade Brobygrafiskas examensutställning på Antalis Tryckmediacenter i Stockholm. 72 studerande från avgångsklasserna Förpackningsdesigner, Grafisk formgivare/tekniker och Visuell grafisk kommunikatör på Brobygrafiska Yrkeshögskola visar sina examensarbeten.

Vernissagen hölls 9 november, men utställningen står framme till 28 november. Det är tredje året som studenterna från Sunne ställer ut sina examensarbeten hos Antalis.

– Vi på Antalis Tryckmediacenter jobbar mycket med premiumprodukter och är måna om att hålla en hög nivå både estetiskt och tekniskt. Vi är därför glada att få samarbeta med Brobygrafiska och visa upp deras examensutställning, säger Hans Jonasson, team leader Antalis Tyckmediacenter.

– Det är en fantastiskt samarbete vi har med Antalis. Studenterna visar möjligheter med materialet Antalis säljer och Brobygrafiska får exponera studenternas fina resultat på bästa adress i Stockholm. Det är guld värt, säger Anna-Clara Einarson, marknadsföringsansvarig Brobygrafiska.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *