Kodak uppdaterar Prinergy Workflow

Kodak har gjort flera uppdateringar i sitt Unified workflow solution-sortiment (UWS), däribland Prinergy Workflow 8. Bland annat innefattar uppdateringarna ett integrerat offset- och digitalt arbetsflöde, bredare korrekturfunktioner och förbättrad automatisering av arbetsflöden, vilket Kodak menar kommer göra att deras kunder kan minska materialkostnader och öka produktivitet, och samtidigt förbättra kvalitet och bättre utnyttja digital utrustning.

Tanken är att ett enda arbetsflöde för både digitalt och offset ska leda till bättre effektivitet och produktivitet. Uppgraderingen innefattar också nya universella digital job ticket editor, ett arbetsflöde som tillåter produktionsbeslut baserade på realtidspressinformation.

– Vår Prinergy Workflow 8-portfölj är ett bevis på Kodaks engagemang i våra kunder. Vi förbättrar kontinuerligt vårt erbjudande för att ge toppmoderna arbetsflödeslösningar som gör det möjligt för kunderna att ligga steget före konkurrenterna, säger Allan Brown, vice vd för Kodaks Unified Workflow Solutions.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafkom anordnar säljkurs

Nätverket Grafkom arrangerar i höst en tvådagars utbildning i att sälja. Dagarna ligger förskjutna så att du ska hinna tillämpa din kunskap innan andra kurstillfället.

– Lyft försäljningen till nästa nivå, säger Ulf Sunnberg från Grafkom. Det här är en unikt anpassad kurs för alla som jobbar med försäljning och har kundkontakter inom den grafiska kommunikationsbranschen.

Publicerat av: