Kodak uppdaterar Prinergy Workflow

Kodak har gjort flera uppdateringar i sitt Unified workflow solution-sortiment (UWS), däribland Prinergy Workflow 8. Bland annat innefattar uppdateringarna ett integrerat offset- och digitalt arbetsflöde, bredare korrekturfunktioner och förbättrad automatisering av arbetsflöden, vilket Kodak menar kommer göra att deras kunder kan minska materialkostnader och öka produktivitet, och samtidigt förbättra kvalitet och bättre utnyttja digital utrustning.

Tanken är att ett enda arbetsflöde för både digitalt och offset ska leda till bättre effektivitet och produktivitet. Uppgraderingen innefattar också nya universella digital job ticket editor, ett arbetsflöde som tillåter produktionsbeslut baserade på realtidspressinformation.

– Vår Prinergy Workflow 8-portfölj är ett bevis på Kodaks engagemang i våra kunder. Vi förbättrar kontinuerligt vårt erbjudande för att ge toppmoderna arbetsflödeslösningar som gör det möjligt för kunderna att ligga steget före konkurrenterna, säger Allan Brown, vice vd för Kodaks Unified Workflow Solutions.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Byt strategi för tryckeriet

  Även om det kan kännas tungt att betala av på sina maskiner, så är personalkostnaden det utan jämförelse dyraste i ett tryckeri. Därför blir det ordentligt tokigt när tryckerierna håller igen på investeringar, istället för att satsa och rationalisera. Från att tidigare varit världsledande i investeringar – alldeles tokigt

Publicerat av: 

Norden möttes i Riga

  När Plockmatic Document Finishing för fjärde gången höll Plockmatic Days i Riga, hade arrangemanget vuxit till att börja likna en mässa. Den här gången anslöt kunder från hela Norden samt från Baltikum, Tjeckien, Vitryssland och Ryssland. Ansvarig var Mikael Bryske, som gladde sig över ännu ett besöksrekord. – Det började

Publicerat av: 

Casio jobbar på en 2,5D-teknik

Det japanska företaget Casio har tagit fram en prototyp på en skrivarlösning som med särskilt material kan återge högupplösta strukturer i färg, som läder, tyg med sömmar, trä, keramik och murade väggar. Företaget definierar tekniken som 2,5D, alltså inte riktigt hela vägen fram till 3D.

Publicerat av: 

Bjöd in till nära samarbeten

Marabu Scandinavia har hållit Öppet hus i sina lokaler i Malmö. Budskapet som förmedlades till kunderna var tydligt.
– Vi har pushat mycket idag för att skapa partnerskap. Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Vi erbjuder inte bara en burk med färg utan en helhetslösning. Allt från produktivitet och kvalitet till förståelse för gällande lagar och regler, säger Victor Bildsten, digital försäljningschef på Marabu Scandinavia.

Publicerat av: