Kodak uppdaterar Prinergy Workflow

PUBLICERAD: 18 november 2016
UPPDATERAD: 18 november

Kodak har gjort flera uppdateringar i sitt Unified workflow solution-sortiment (UWS), däribland Prinergy Workflow 8. Bland annat innefattar uppdateringarna ett integrerat offset- och digitalt arbetsflöde, bredare korrekturfunktioner och förbättrad automatisering av arbetsflöden, vilket Kodak menar kommer göra att deras kunder kan minska materialkostnader och öka produktivitet, och samtidigt förbättra kvalitet och bättre utnyttja digital utrustning.

Tanken är att ett enda arbetsflöde för både digitalt och offset ska leda till bättre effektivitet och produktivitet. Uppgraderingen innefattar också nya universella digital job ticket editor, ett arbetsflöde som tillåter produktionsbeslut baserade på realtidspressinformation.

– Vår Prinergy Workflow 8-portfölj är ett bevis på Kodaks engagemang i våra kunder. Vi förbättrar kontinuerligt vårt erbjudande för att ge toppmoderna arbetsflödeslösningar som gör det möjligt för kunderna att ligga steget före konkurrenterna, säger Allan Brown, vice vd för Kodaks Unified Workflow Solutions.

Läs vidare

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Epson går i personaliseringens spår

Mindre serier med kundanpassade produkter, det är en tydlig trend i den grafiska branschen. Epson lanserade två nyheter inom detta segment på Fespa: en UV-skrivare och en DTF/DTG-skrivare. Båda instegsmodeller av desktopstorlek.
Epson 1

Spill blir helt nya produkter med Hexis nya satsning

Spill från material blir husisolering och pvc-rör när Hexis nya återvinningsprogram rullas ut i Europa. Under Fespa visar det franska företaget också en ny ultrastransparant folie och nya färger i serierna Bodyfence och Skintac.
_DSC0045

Projicering av motivet för exakt textiltryck

Den stora nyheten hos Stahls under Fespa var utan tvekan nya Hotronix ProPlace IQ, en patenterad lösning där motivet projiceras på tyget för en exakt placering av trycket.
Stahls 1

Senaste nytt

Mycket DTF men inte så mycket AI på FESPA

FESPA-mässan är slut för den här gången och förväntningarna inför Drupa ökar. Sign&Print pratade med Kim Harris på Vikiallo om vilka trender han såg på mässan.
Fespa

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Ingen sammanslagning med PWA – SBPR kan läggas ner

Den kommunicerade sammanslagningen av profil- och promotionföreningarna SBPR och PWA är ingen sammanslagning. Rent teknisk kan SBPR läggas ner samtidigt som PWA byter namn och öppnar upp för en ny typ av medlemmar. 
Roger-Nilsson

Zünd visar automatisering med robotar

Robotarna blir allt mer avancerade och Zünds skyltlösningar erbjuder skylttillverkare betydande möjligheter till effektivitet.
zund-fespa_01