Easyfairs köper Pentawards

packaging

Pentawards, den prestigefyllda globala tävlingen för förpackningsdesign i alla dess former har förvärvats av Easyfairs. Tävlingen har som främsta uppgift att öka medvetenheten om förpackningsdesign och de som skapar den. Dess 55 kategorier är öppna för alla över hela världen som är förknippade med att skapa eller marknadsföra förpackningar, och bedöms av en internationell jury bestående av 12 välrenommerade designers och förpackningsdesign direktörer från stora företag.

Förvärvet ska komplettera Easyfairs existerande portfölj av förpackningsevent i Europa och Nordamerika, inklusive Packaging Innovations, Luxury Packaging, Label & Print, Empack, ADF (Aerosol Dispensing Forum) och PCD (Packaging of Perfumery, Cosmetics & Design).

– Vi är mycket nöjda med det här senaste förvärvet, som befäster oss som ledande arrangör för förpackningsevent globalt. Pentawards är ett prestigefyllt och välkänt koncept med ett arv av respekt, som stärker vår globala närvaro och säkerställer ett fotfäste på Awards-marknaden, säger Matt Benyon, vd för Easyfairs UK & Global.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Dubbelt upp med Kombo TH

Elitron visade sin automatiska efterbehandlingsutrustning med dubbla skärhuvuden och helt nya funktioner.…