Exakta investerar i vår

I vår ska Exakta genomföra en omfattande investering för att höja effektiviteten i offsetproduktionen. Satsningen innebär att ytterligare en åttafärgs-tryckpress, Heidelberg XL 106, installeras samt att denna kompletteras med ett par falsmaskiner. Investeringen uppgår till cirka 30 miljoner kronor.

Syftet med investeringen är, enligt vd Håkan Larsson, att fortsätta bygga Sveriges mest moderna grafiska produktionsanläggning, med tillväxt i fokus. Investeringen ska vara fullt genomförd från sommaren 2017.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafkom anordnar säljkurs

Nätverket Grafkom arrangerar i höst en tvådagars utbildning i att sälja. Dagarna ligger förskjutna så att du ska hinna tillämpa din kunskap innan andra kurstillfället.

– Lyft försäljningen till nästa nivå, säger Ulf Sunnberg från Grafkom. Det här är en unikt anpassad kurs för alla som jobbar med försäljning och har kundkontakter inom den grafiska kommunikationsbranschen.

Publicerat av: