Papyrus förvärvar Olsonic

wall_logo_

Nu står det klart att Papyrus förvärvar Olsonic. Niklas Rydbeck, vd och majoritetsägare i Olsonic, kommer att ha en nyckelroll inom Papyrus framtida satsningar inom Viscom.

– Vi är mycket nöjda med förvärvet av Olsonic och att hela teamet följer med till Papyrus. Olsonic med sin starka marknadsposition inom segmentet visuell kommunikation, kommer på ett mycket positivt sätt bredda och stärka erbjudandet till våra kunder. Med vår förstärkta närvaro i de snabbt växande segmenten Viscom och Large Format Printing, fortsätter vi att utveckla vår ledande position i Norden och Baltikum, säger Niklas Järbur, managing director för Printing & Creative Solutions i Norden och Baltikum.

– I och med sammanslagningen med Papyrus, breddar vi vår kundbas och får en stark plattform för framtida tillväxt och utveckling inom Viscom. Personligen ser jag fram emot att bli en del av Papyrus med ansvar för att driva Viscom-verksamheten i Skandinavien, säger Niklas Rydbeck, VD Olsonic.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sharp visade prov på digitala kontorslösningar

Sharp bjöd in till Inspire Expo i Edinburgh och visade många lösningar på hur företag kan utvecklas och bli smartare med kontorsteknik. Här fick återförsäljare och pressfolk se 15 nya skrivar- och bildskärmsenheter. Sharp tog även med besökarna på en resa in i framtiden med digitala möteslösningar och en demonstration av tv-sändningstekniken 8K.

Publicerat av: