Billerudkorsnäs söker 460 sommarvikarier i Sverige

billerudkorsnas

 

I år söker Billerudkorsnäs 460 sommarvikarier till sina anläggningar runt om i Sverige. Ansökningstiden är mellan 9 januari till 28 februari. För att kunna anställas måste den sökande ha fyllt arton år. 

Sommarjobben är varierade och erbjuds främst inom arbetsområdena produktion, mekaniskt och elektriskt underhåll, inköp, administration, magasin och utlastning, logistik, IT, kvalitet och laboratoriearbete på följande orter i Sverige:

Frövi/Rockhammar, 65 sommarjobb

Gävle, 125 sommarjobb

Gruvön, 150 sommarjobb

Karlsborg, 60 sommarjobb

Skärblacka, 60 sommarjobb

– Jag hoppas att många vill ta chansen att jobba hos oss. Vi ser det också som en möjlighet att knyta viktiga kontakter för framtiden, inte minst eftersom vi står inför en generationsväxling och har stora rekryteringsbehov de närmaste åren. Dessutom är vi just nu inne i en expansiv period med stora investeringar i flera av våra anläggningar säger Henrik Essén, kommunikations- och hållbarhetsdirektör och fortsätter;

– Billerudkorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder. Företaget har sju produktionsanläggningar i Sverige, Finland och Storbritannien och cirka 4 200 anställda i över 13 länder.

Mer information och alla annonserna finns på: http://billerudkorsnas.se/sommarjobb

För mer information, vänligen kontakta personalchef för respektive bruk, Telefon 08-553 335 00

Monica Linder, Frövi, monica.linder@billerudkorsnas.com

Claes Hansson, Gruvön, claes.hansson@billerudkorsnas.com

Annika Deutsch, Gävle, annika.deutsch@billerudkorsnas.com

Mona Harila, Karlsborg, mona.harila@billerudkorsnas.com

Helena Rasmusson, Skärblacka, helena.rasmusson@billerudkorsnas.com

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *