RS Gruppen söker Säljare med erfarenhet från profil-, reklam- eller tryckbranschen

Vi är i ett expansivt skede och behöver nu utöka vårt team med en Säljare som ska hjälpa våra kunder med helhetslösningar inom trycksaker, expomaterial, butiksmaterial, skylt/dekor samt profilprodukter. 

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos oss får du möjlighet att utvecklas och bidra till att sätta RS Gruppen på kartan. Genom ditt engagemang och driv är du med och skapar förutsättningarna för att bli första valet för kunderna inom vårt segment.

Dina arbetsdagar kommer vara fulla av spännande samtal med kunder inom olika branscher. En viktig del i ditt arbete kommer att vara att serva våra kunder genom telefon och mail, översända offerter och korrektur på produkter som kunderna önskar, uppföljning av offerter och order. Det är en kreativ och stimulerande process där du också förväntas lära känna kundens bransch för att kunna möta deras förväntningar och driva säljprocessen på ett professionellt sätt.

Arbetet sker ihop med övriga säljtemeat ( inne – som utesäljare). En del av arbetet innebär även att delta på mässor, arrangera kundevents . Du kommer arbeta mot en högt uppsatt budget. Givetvis kommer vi stötta dig och ge dig de verktyg du behöver för att lyckas!

Vi erbjuder

– Du får arbeta i ett framåttänkande bolag med hjärtat på det rätta stället och högt i tak.

– Vara en del av att sätta RS Gruppen på kartan.

– Möjlighet till utveckling både personligt och i din roll som säljare.

– Du får kollegor som alla brinner för det de gör och tillsammans blir vi ett underbart säljteam.

– Arbete i en kreativ och inspirerande miljö där vi tar vara på dig som individ.

– Du blir uppmärksammad för dina prestationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med sälj mot medelstora till större företag, samt att du har förmågan att se lösningar som hjälper dem att utveckla sina varumärken och samtidigt gynnar våra affärer. Det krävs att du har tidigare erfarenhet från profil-, reklam- eller tryckbranschen.

För att lyckas i rollen bör du vara en resultatinriktad tävlingsmänniska som taggas av att arbeta mot högt uppsatta mål.

Dina framtida kollegor ser gärna att du är positiv, utåtriktad, driven och en teamspelare. Hos oss ingår du i ett positivt gäng och oavsett om det är otroligt mycket att göra, då fokus är uppe på max, så finns det alltid någon som får gänget att skratta och slappna av.

B-körkort krävs och egen bil

Vill du vara en del av resan? Sänd in din ansökan direkt!

Urval sker löpande.

Kontaktperson:

Linda Rosberg VD

linda@rsgruppen.se

031 – 719 93 88

Läs mer HÄR!

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *