Big Image börjar med egen folietillverkning

Foto: Cecilia Ramström.

Foto: Cecilia Ramström.

På grund av högt antal kundförfrågningar inom området utökar Big Image nu sin produktion med egen folietillverkning. Beslutet att investera grundar sig också i att få bättre kontroll på slutprodukten. De har därför valt att investera en latexskrivare med maxupplösning 1200 dpi, en laminator och skärmaskin för folie.

Företaget kommer erbjuda korttidsfolie, långtidsfolie (upp till 7 års livslängd), golvfolie, väggfolie, frostad folie, optiskt klar folie, transculent folie samt både matta och blanka laminat till samtliga av dessa produkter.

– Vi ser att flera av våra kunder efterfrågar en komplett leverantör av folie som ett komplement till övriga produkter vi levererar och då är det naturligt att vi investerar i ny utrustning för detta. Allt för att hålla en hög servicenivå och korta leveranstider på både mindre och större serier, säger vd Rickard Eskilsson.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Dubbelt upp med Kombo TH

Elitron visade sin automatiska efterbehandlingsutrustning med dubbla skärhuvuden och helt nya funktioner.…