Konica Minolta visar hela sortimentet på Sign&Print Scandinavia

Helene Stålhem i Konica Minoltas monter på förra Sign&Print-mässan.

Helene Stålhem i Konica Minoltas monter på förra Sign&Print-mässan.

Den 7–9 februari på Sign&Print Scandinavia kommer Konica Minolta att visa upp hela sitt sortiment inom Production Printing, Wide Format, Industrial Printing, samt programvarulösningar som förenklar informationsflödet.

”Vi kommer att presentera produkter och lösningar för er som vill bli eller förbli vinnare inom grafisk produktion oavsett om ni valt att specialisera er på tryckt kommunikation eller agera kommunikationsproducent inom flera olika kanaler”, skriver Konica Minolta.

Utöver att de kommer visa sitt breda sortiment så kommer också en Europapremiär att ta plats i Konica Minoltas monter. Det är den senaste serien högpresterande produktionsmaskiner Accurio Print C2070 och Accurio Press C2070 för driftsäker digital arkproduktion i format upp till 1200 millimeter och kuverttryck i full hastighet som kommer att visas på mässan.

”Vi kommer att visa professionell häftesproduktion för alla behov, med både Konica Minoltas nya multifunktionella häftesframställare SD-513 med trekantsskär, big och fyrkantsrygg, Plockmatics Onlinelösning SD-500 samt för riktigt stora volymer, Watkiss Powersquare 224”, skriver företaget vidare.

De visar dessutom sin programvarusvit Accurio Pro Flux för arbetsbesparande jobbhantering, effektiva arbetsflöden och webb-till-print samt sin färgproduktionsmaskin Bizhub C1100 och den svart/vita PRO1250.

Här kan du anmäla dig till mässan.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Byt strategi för tryckeriet

  Även om det kan kännas tungt att betala av på sina maskiner, så är personalkostnaden det utan jämförelse dyraste i ett tryckeri. Därför blir det ordentligt tokigt när tryckerierna håller igen på investeringar, istället för att satsa och rationalisera. Från att tidigare varit världsledande i investeringar – alldeles tokigt

Publicerat av: 

Norden möttes i Riga

  När Plockmatic Document Finishing för fjärde gången höll Plockmatic Days i Riga, hade arrangemanget vuxit till att börja likna en mässa. Den här gången anslöt kunder från hela Norden samt från Baltikum, Tjeckien, Vitryssland och Ryssland. Ansvarig var Mikael Bryske, som gladde sig över ännu ett besöksrekord. – Det började

Publicerat av: 

Casio jobbar på en 2,5D-teknik

Det japanska företaget Casio har tagit fram en prototyp på en skrivarlösning som med särskilt material kan återge högupplösta strukturer i färg, som läder, tyg med sömmar, trä, keramik och murade väggar. Företaget definierar tekniken som 2,5D, alltså inte riktigt hela vägen fram till 3D.

Publicerat av: 

Bjöd in till nära samarbeten

Marabu Scandinavia har hållit Öppet hus i sina lokaler i Malmö. Budskapet som förmedlades till kunderna var tydligt.
– Vi har pushat mycket idag för att skapa partnerskap. Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Vi erbjuder inte bara en burk med färg utan en helhetslösning. Allt från produktivitet och kvalitet till förståelse för gällande lagar och regler, säger Victor Bildsten, digital försäljningschef på Marabu Scandinavia.

Publicerat av: