Entrén redo för Sign&Print

På tisdag 9.00 öppnar Sign&Print Scandinavia i Kistamässan. Under tre dagar ska över 4000 skyltmakare, tryckare, bokbindare, inredare, konverterare, designers och reklamare mötas för att se på och diskutera nya möjligheter inom fysisk kommunikation.

Redan nu är de stora veoprna på sidorna – tack Screenbolaget – på plats och mellan dem fladdrar de fina flaggor som norska Inge Landsverk har gjort i ordning. Innanför håller danska Janne Høgshøj på med en trycksaksutställning och dansken Ole Solskin förbereder för SM i car wrapping.

Det är verkligen en skandinavisk mässa, med över hundra förhandsanmälda från Danmark och Norge. Från Finland kommer, traditionsenligt, en delegation som är lika stor som Norge och Danmark tillsammans. Och styrkan i den baltiska industrin märks tydligt i det ökade intresset från Estland, Lettland och Litauen.

Som vanligt är det fritt inträde för den som arbetar i ett relaterat företag. Ange ditt företagsnamn när du registrerar dig, så får du gratis tillgång till både utställning, det digra seminarieprogrammet och tävlingarna. Fespa bjuder på car wrapping tävlingen, där det nu är fullt. Men prova att gå dit när du kommer – kanske finns det ett återbud, så du kan få vara med och tävla. Vinnaren bjuds på resa till världsfinalen i Hamburg, där vinnaren direkt går till semifinal.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *