Full fart under mässans sista dagar

Det har varit tre fartfyllda dagar på Sign&Print Scandinavia – här kommer några glimtar på vad som skett på mässan.

Långväga besökare från Kyoto, Japan: Eijiro Hori och Fumiyo Hori från Horizon Gmbh.

Erik Ryberg från Rollsroller AB visar nöjt upp vad Rollsroller-maskinen kan göra.

– Det har varit en strålande start på mässan, vår monter är mer än välbesökt och vi kan även glädja oss över två ordrar vi fått, säger en glad Per Axelsson från Canon.

Peter Olsson hos Wrapping King/Fespa var domare i den svenska deltävlingen i World Wrap Masters by Fespa.

Karl Rise på Primotek visar och demonstrerar Freeflow Core 5.0 för en grupp intresserade åhörare.

Full trappa på Visutechs Digital Academy.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Byt strategi för tryckeriet

  Även om det kan kännas tungt att betala av på sina maskiner, så är personalkostnaden det utan jämförelse dyraste i ett tryckeri. Därför blir det ordentligt tokigt när tryckerierna håller igen på investeringar, istället för att satsa och rationalisera. Från att tidigare varit världsledande i investeringar – alldeles tokigt

Publicerat av: 

Norden möttes i Riga

  När Plockmatic Document Finishing för fjärde gången höll Plockmatic Days i Riga, hade arrangemanget vuxit till att börja likna en mässa. Den här gången anslöt kunder från hela Norden samt från Baltikum, Tjeckien, Vitryssland och Ryssland. Ansvarig var Mikael Bryske, som gladde sig över ännu ett besöksrekord. – Det började

Publicerat av: 

Casio jobbar på en 2,5D-teknik

Det japanska företaget Casio har tagit fram en prototyp på en skrivarlösning som med särskilt material kan återge högupplösta strukturer i färg, som läder, tyg med sömmar, trä, keramik och murade väggar. Företaget definierar tekniken som 2,5D, alltså inte riktigt hela vägen fram till 3D.

Publicerat av: 

Bjöd in till nära samarbeten

Marabu Scandinavia har hållit Öppet hus i sina lokaler i Malmö. Budskapet som förmedlades till kunderna var tydligt.
– Vi har pushat mycket idag för att skapa partnerskap. Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Vi erbjuder inte bara en burk med färg utan en helhetslösning. Allt från produktivitet och kvalitet till förståelse för gällande lagar och regler, säger Victor Bildsten, digital försäljningschef på Marabu Scandinavia.

Publicerat av: