Let’s Display är nöjda förstagångsutställare

Från vänster: Försäljningschef Jimmy Boode och säljare Philip Magnusson.

Försäljningschef Jimmy Boode och säljare Philip Magnusson på Let’s Display visade sina monterbesökare hur man enkelt och snabbt sätter ihop ledmoduler till de storlekar som passar bäst för olika evenemang.

De berättar att deras kunder använder displayen i en mängd olika miljöer, eftersom den klarar väder, vind, kyla och värme. Ledmodulerna sätts enkelt ihop till den storlek och enhet som kunderna vill ha. Några vill ha enorma enheter där informationen är riktad till en stor publik, till exempel vid idrottsevenemang eller konserter, andra vill ha en mindre enhet ståendes på en liten yta där budskapet riktar sig till en mindre grupp.

– När det gäller denna mässa är vi supernöjda! Vi visste inte riktigt om den var den rätta för oss, det blev en liten chansning, som vi är väldigt glada att vi tog den eftersom vi har fått en stor mängd leads från alla som har besökt vår monter. Som sagt, vi är supernöjda, säger Jimmy Boode.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Dubbelt upp med Kombo TH

Elitron visade sin automatiska efterbehandlingsutrustning med dubbla skärhuvuden och helt nya funktioner.…