Liggande A4 i Täby

Täbykopia utnyttjade Sign&Print Scandinavia för att köpa efterbehandling så att de kan producera liggande A4. Detta kommer att göras med en C.P. Bourg-maskin, såld av Plockmatic Document Finishing (Pdf).

På frågan om maskinen valdes för att den är konstruerad för dygnet-runt drift svarar vd Clas Ljungwald (i bakgrunden på bilden) att några sådana planer inte finns. Det viktiga var att komma åt kvaliteten och att kunna producera broschyrer i liggande A4.

Plockmatics ägare, Salvatore Grimaldi (i bildens mitt), är angelägen om sitt företags utveckling även om han äger många andra bolag. Därför är han med på Sign&Print-mässorna, träffar kunder och är med i diskussionen. Mycket har också hänt i företaget sedan han kom in som ägare. Det märks inte minst på att Plockmatics egna produkter fanns i samtliga skrivarmontrar på Drupa och i flertalet på Sign&Print Scandinavia. Ricoh hade till och med hakat på C.P. Bourg-agenturen och visade en sådan maskin inline med sin stora färgskrivare.

Plockmatics medarbetare hade röd tröja under mässan – så även Bo Larson i mitten, som ansvarat för försäljningen till Täbykopia.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nu höjs priserna

Efter att under ett år ha försökt att svälja prisökningarna på aluminium, så tvingas nu Kodak konstatera att det inte håller längre. Nio procent kommer priserna, med omedelbar verkan att höjas. Och det gäller inte bara i Sverige eller Europa. Prishöjningen är aviserad för hela världen.

Publicerat av: 

PDF tar hem lösning för förpackning i korta serier

Plockmatic Document Finishing (PDF) utökar sitt erbjudande genom att erbjuda en prisbillig stans, som utvecklats och byggs i en särskild Plockmatic version. Den här roterande stansen kan i en arbetsgång lägga både biglinjer och stansa. Det tar någon minut att byta verktyg och en registeravläsning gör att arken hela tiden

Publicerat av: 

Digital förpackning växer snabbt – men från mycket låg nivå

Ingenting i den grafiska branschen växer så snabbt som digitaltryckt förpackning. Det är dock från mycket låga nivåer, om vi undantar etiketter, vilka helt dominerar statistiken när du ser hur mycket förpackningsmaterial som trycks digitalt. Tittar du fem år framåt i tiden så kommer visserligen digitaltryckt kartong att öka med

Publicerat av: 

Skolan som satsar digitalt

Brobygrafiska ansöker om att dra igång nya grafiska yrkesutbildningar med digitalisering i fokus.
– Vi vill att våra studerande och vår bransch ska tillhöra morgondagens vinnare. Därför satsar vi extra mycket på de möjligheter branschen har inom digitalisering, säger verksamhetsledaren Per Branzén.

Publicerat av: