Bästa året någonsin för Unitedprint

Online-tryckeriet Unitedprint, med varumärken som Print24, Easyprint och DDK Print Big, offentliggjorde sina högsta vinster någonsin under 2016. Intäkterna gjorde att företaget kunde betala av alla sina lån i förskott, med en sista betalning 31 december 2016. Det innebär att de startade 2017 som helst självfinansierade och skuldfria, med stora kapitalresurser.

– Vi är glada och så klart väldigt stolta över att ha kunnat betala av alla våra lån tidigt tack vare hårt arbete, och är nu 100 procent skuldfria. Det är en otrolig prestation och utveckling när vi reflekterar över när vi startade från grunden för 25 år sedan, det är inte ofta du ser en sån enastående vändning, säger Holm Winkler, ekonomi-, personal-, och juridisk chef.

Enligt företaget kommer de att investera de nya resurserna i sina cirka 700 anställda, för att ytterligare öka produktivitet och effektivitet, och kontinuerligt förbättra sin räckvidd och prestanda. De räknar med betydligt lägre priser och kortare leveranstider som följd, och kommer snart att påbörja en stor expansion av sin produktportfölj, både för sina kunder och för marknaden generellt.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Skärspecialist firar 20 år – drar till med robotnyhet

Zünd bjuder in till inspiration och festligheter i sina nya lokaler i danska Odder i samband med företagets 20 års jubileum. Här ska S3 L-1200 Robot premiärvisas:
– Som ett led i framtidens trend och fokus på automation visar vi för första gången vårt nya robotstyrprogram, säger försäljningschef Martin Roed Nielsen.

Publicerat av: