Marabu mycket nöjda med Sign&Print-mässan

– Förra veckans Sign&Print Scandinavia överträffade alla våra förväntningar. Intresset var helt enormt, kvaliteten på besöken väldigt högt och dessutom graden av avslut långt över vad som vi tidigare upplevt på någon mässa. Det är inte ofta man kan säga att en mässa går ihop redan under mässan, men så är fallet denna gång, även utan de avslut vi har på gång efter mässan och i tillägg en väldigt bra plattform att bygga vidare på, säger en talesperson för Marabu.

Flera av deras leverantörer var på plats och uttryckte stor uppskattning för deras monter och hur de kunde exponera leverantörernas produkter, flera av dem fick även vara med när kunder på plats i montern la sin beställning.   

– När Sign&Print frågade om vi skulle boka montern även för nästa mässa 2019 så var det ingen tvekan, vi slog till på samma monter med en reservation för ökad yta. Vi tackar alla som besökte oss under mässan och jobbar nu för högtryck för att följa upp alla förfrågningar under denna vecka.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Dubbelt upp med Kombo TH

Elitron visade sin automatiska efterbehandlingsutrustning med dubbla skärhuvuden och helt nya funktioner.…