KBA Sales Manager till Sverige

Vi sätter kunden i fokus.Vi söker en Sales Manager till arkoffset, som har lust att bli en del av det Nordiska teamet med kollegor i Danmark och Sverige. Som Sales Manager hos KBA kommer du att arbeta självständigt, kunna motivera dig själv och samtidigt ha lust att bli en del av KBA Familjen. Ditt dagliga arbete planeras i tätt samarbete med dina kollegor i Tyskland och KBA Nordic.

Den ideella kandidaten:

•Har erfarenhet av större Key Account försäljning

•Har erfarenhet från den grafiska branschen

•Har alltid kunden i fokus

•Har lust att utmana sig själv i det dagliga arbetet

Löneanspråk efter kvalifikationer, mobiltelefon, PC och bil.

KBA NORDIC är ett 100% ägt dotterbolag till KBA AG i Tyskland med fokus på försäljning och service av arkoffset, rulloffset, digitalpressar samt flexopressar. Under de senaste åren har vi etablerat ytterligare två dotterbolag i Sverige och Danmark med fokus på försäljning av förbrukningsvaror i Norden.

Om du vill veta mer om tjänsten: Ring vänligen vår VD Morten Steen Rasmussen +45 20 98 88 16 eller via mail: mr@kba-nordic.com

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafkom anordnar säljkurs

Nätverket Grafkom arrangerar i höst en tvådagars utbildning i att sälja. Dagarna ligger förskjutna så att du ska hinna tillämpa din kunskap innan andra kurstillfället.

– Lyft försäljningen till nästa nivå, säger Ulf Sunnberg från Grafkom. Det här är en unikt anpassad kurs för alla som jobbar med försäljning och har kundkontakter inom den grafiska kommunikationsbranschen.

Publicerat av: