KBA Sales Manager till Sverige

Vi sätter kunden i fokus.Vi söker en Sales Manager till arkoffset, som har lust att bli en del av det Nordiska teamet med kollegor i Danmark och Sverige. Som Sales Manager hos KBA kommer du att arbeta självständigt, kunna motivera dig själv och samtidigt ha lust att bli en del av KBA Familjen. Ditt dagliga arbete planeras i tätt samarbete med dina kollegor i Tyskland och KBA Nordic.

Den ideella kandidaten:

•Har erfarenhet av större Key Account försäljning

•Har erfarenhet från den grafiska branschen

•Har alltid kunden i fokus

•Har lust att utmana sig själv i det dagliga arbetet

Löneanspråk efter kvalifikationer, mobiltelefon, PC och bil.

KBA NORDIC är ett 100% ägt dotterbolag till KBA AG i Tyskland med fokus på försäljning och service av arkoffset, rulloffset, digitalpressar samt flexopressar. Under de senaste åren har vi etablerat ytterligare två dotterbolag i Sverige och Danmark med fokus på försäljning av förbrukningsvaror i Norden.

Om du vill veta mer om tjänsten: Ring vänligen vår VD Morten Steen Rasmussen +45 20 98 88 16 eller via mail: mr@kba-nordic.com

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Ricoh taggar upp kampen om bläckkunderna

Ricoh har tagit fram två nya industriella bläckhuvuden, för låg eller medium viskositet. Huvudena sprutar kontinuerligt, men strålen bryts av när den inte ska printa och färgen cirkuleras. Fördelen med det systemet är att risken för igensatta huvuden blir närmast obefintlig. Det är dock också en dyr lösning. De här

Publicerat av: 

250 blogginlägg i miljöns tjänst

I dag publicerar Laurel Brunner sitt 250:de inlägg i grafiska miljöfrågor. Det är framför allt genom arbetet med standardisering som skillnad kan göras, konstaterar hon och tittar tillbaka. Wow. Hard to get the noggin around the fact that this is the 250th Verdigris environmental blog we’ve written. Over the last

Publicerat av: