Kodak tar revansch

Helt borta är de inte. Eller vad sägs om ett uträknat bolag som i fjol hade en omsättning på motsvarande 13 miljarder svenska kronor. Lägg till det en vinst på 150 miljoner, så kan man konstatera att Kodak är fullt ut tillbaka på banan. Och vinsten är efter avdrag för avskrivningar, räntor och annat som bolaget dras med.

Omsättningen ökade både för den processfria offsetplåten Sonora (9 procent) och för flexoplåten Flexcel (16 procent).

Kassaflödet har samtidigt ökat med nära en miljard, så att det nu ligger runt fyra miljarder svenska kronor.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Ricoh taggar upp kampen om bläckkunderna

Ricoh har tagit fram två nya industriella bläckhuvuden, för låg eller medium viskositet. Huvudena sprutar kontinuerligt, men strålen bryts av när den inte ska printa och färgen cirkuleras. Fördelen med det systemet är att risken för igensatta huvuden blir närmast obefintlig. Det är dock också en dyr lösning. De här

Publicerat av: 

250 blogginlägg i miljöns tjänst

I dag publicerar Laurel Brunner sitt 250:de inlägg i grafiska miljöfrågor. Det är framför allt genom arbetet med standardisering som skillnad kan göras, konstaterar hon och tittar tillbaka. Wow. Hard to get the noggin around the fact that this is the 250th Verdigris environmental blog we’ve written. Over the last

Publicerat av: