Vikten av efterbehandling – Summa på Fespa

Summas nya ADC finns till alla enheter i F-serien, som den här Summa F2630.

Inför Fespa i Hamburg går Summa ut för att uppmärksamma vikten av att efterbehandlingsprodukter i det övergripande arbetsflödet för de som jobbar inom sign.

Summa menar att effektivitet, produktivitet och hållbarhet är oumbärliga funktioner inom skyltmarknaden, men att efterbehandlingen måste vara lika effektiv för att uppnå en högkvalitativ produkt. De menar att en one-fit-all-fräs ska hjälpa att skapa ett integrerat och smidigt arbetsflöde, istället för att du ska lägga ut efterbehandlingen, vilket kan göra produktionsprocessen långsammare.

Företagets egna system omfattar ett stort utbud applikationer: rulle-till-rulle-vinyl och pappersefterbehandling eller plast, kartong, PVC, akryl, trä, banderoll eller textil. De nyutvecklade produkterna ADC (automatiserad djupkontroll) och HF Routern ska också effektivisera flödet. ADC:n gör det lättare att byta verktyg, knivar eller bits, med dess noggranna mätning. HF Routern, där HF står för high frequency, ger jämnare efterbearbetning av styva substrat och sliter långsammare på bitsen, och gerhögre hastigheter i bearbetningen.

Detta kommer Summa att prata om och visa i sin monter (C73 i Hall B7) på Fespa i Hamburg 8–12 maj.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Dubbelt upp med Kombo TH

Elitron visade sin automatiska efterbehandlingsutrustning med dubbla skärhuvuden och helt nya funktioner.…