Vikten av efterbehandling – Summa på Fespa

Summas nya ADC finns till alla enheter i F-serien, som den här Summa F2630.

Inför Fespa i Hamburg går Summa ut för att uppmärksamma vikten av att efterbehandlingsprodukter i det övergripande arbetsflödet för de som jobbar inom sign.

Summa menar att effektivitet, produktivitet och hållbarhet är oumbärliga funktioner inom skyltmarknaden, men att efterbehandlingen måste vara lika effektiv för att uppnå en högkvalitativ produkt. De menar att en one-fit-all-fräs ska hjälpa att skapa ett integrerat och smidigt arbetsflöde, istället för att du ska lägga ut efterbehandlingen, vilket kan göra produktionsprocessen långsammare.

Företagets egna system omfattar ett stort utbud applikationer: rulle-till-rulle-vinyl och pappersefterbehandling eller plast, kartong, PVC, akryl, trä, banderoll eller textil. De nyutvecklade produkterna ADC (automatiserad djupkontroll) och HF Routern ska också effektivisera flödet. ADC:n gör det lättare att byta verktyg, knivar eller bits, med dess noggranna mätning. HF Routern, där HF står för high frequency, ger jämnare efterbearbetning av styva substrat och sliter långsammare på bitsen, och gerhögre hastigheter i bearbetningen.

Detta kommer Summa att prata om och visa i sin monter (C73 i Hall B7) på Fespa i Hamburg 8–12 maj.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Byt strategi för tryckeriet

  Även om det kan kännas tungt att betala av på sina maskiner, så är personalkostnaden det utan jämförelse dyraste i ett tryckeri. Därför blir det ordentligt tokigt när tryckerierna håller igen på investeringar, istället för att satsa och rationalisera. Från att tidigare varit världsledande i investeringar – alldeles tokigt

Publicerat av: 

Norden möttes i Riga

  När Plockmatic Document Finishing för fjärde gången höll Plockmatic Days i Riga, hade arrangemanget vuxit till att börja likna en mässa. Den här gången anslöt kunder från hela Norden samt från Baltikum, Tjeckien, Vitryssland och Ryssland. Ansvarig var Mikael Bryske, som gladde sig över ännu ett besöksrekord. – Det började

Publicerat av: 

Casio jobbar på en 2,5D-teknik

Det japanska företaget Casio har tagit fram en prototyp på en skrivarlösning som med särskilt material kan återge högupplösta strukturer i färg, som läder, tyg med sömmar, trä, keramik och murade väggar. Företaget definierar tekniken som 2,5D, alltså inte riktigt hela vägen fram till 3D.

Publicerat av: 

Bjöd in till nära samarbeten

Marabu Scandinavia har hållit Öppet hus i sina lokaler i Malmö. Budskapet som förmedlades till kunderna var tydligt.
– Vi har pushat mycket idag för att skapa partnerskap. Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Vi erbjuder inte bara en burk med färg utan en helhetslösning. Allt från produktivitet och kvalitet till förståelse för gällande lagar och regler, säger Victor Bildsten, digital försäljningschef på Marabu Scandinavia.

Publicerat av: