Höll kurs i fordonsdekor

Det har varit kursdag hos R&D Spandex och Schneidler Grafiska. Deltagare från hela Sverige kom för att gå en kurs i carwrapping på R&D Spandex training center i Laholm.

 

 

Kursledare för dagen var Avery Dennisons carwrapping-instruktör Avery Dennison. Deltagarna fick under dagen lära sig teoretisk materialkunskap varvat med praktisk träning i att klä in en bil samt vilka verktyg som kan vara användbara för uppgiften.

Kursen som anordnades 11 april innehöll även råd om olika material som är lämpliga för olika typer av installationer, vilka som behöver eftervärmas och hur man spänner och sträcker ett material.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Ricoh taggar upp kampen om bläckkunderna

Ricoh har tagit fram två nya industriella bläckhuvuden, för låg eller medium viskositet. Huvudena sprutar kontinuerligt, men strålen bryts av när den inte ska printa och färgen cirkuleras. Fördelen med det systemet är att risken för igensatta huvuden blir närmast obefintlig. Det är dock också en dyr lösning. De här

Publicerat av: 

250 blogginlägg i miljöns tjänst

I dag publicerar Laurel Brunner sitt 250:de inlägg i grafiska miljöfrågor. Det är framför allt genom arbetet med standardisering som skillnad kan göras, konstaterar hon och tittar tillbaka. Wow. Hard to get the noggin around the fact that this is the 250th Verdigris environmental blog we’ve written. Over the last

Publicerat av: