Säljare mot Grafisk Industri Sverige

Böttcher Nordic AB är ett dotterbolag till Felix Böttcher GmbH (Köln). Böttcher Nordic AB har 25 anställda, med en produktionsanläggning i Sunne, samt lager i Göteborg och Stockholm. Vi producerar gummivalsar till den grafiska och tekniska industrin i Skandinavien. Vi säljer även andra produkter såsom gummiduk, tvättvätskor och tillbehör till den grafiska marknaden. Böttcher Nordics marknadsstrategi är att erbjuda kvalitetsprodukter tillsammans med genuin teknisk kompetens, vilket ger ett mervärde åt våra kunder.

Vi kallar detta Böttcher Print + Systems och vårt mål är att bygga upp stabila och långsiktiga kundrelationer.

Vi söker nu:

Säljare mot Grafisk Industri Sverige

Vi söker dig som har följande bakgrund:

  • God kunskap och erfarenhet från offset-tryck.
  • Tidigare säljerfarenhet är meriterande.
  • Datorvana samt kunna hantera MS-Office är meriterande.
  • Att kunna tala och skriva engelska är ett krav.

Vi tror att detta jobb passar dig som är van att arbeta självständigt med eget ansvar. Tjänsten innebär mycket resor i tjänst med övernattningar. Du kommer få bra support vad gäller säljteknik och tekniska frågor. Dessutom kommer du få en produktutbildning på vårt huvudkontor i Köln. Vi erbjuder en konkurrenskraftig månadslön med ett bonussystem. En företagsbil, mobil och bärbar dator är självklart inkluderade.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Anders Winther, Sen. Acc. Manager

070-6274160

Ansökning skickas till:

Böttcher Nordic AB

Backa Strandgata 6

422 46 Hisings-Backa

Frågor och ansökningar kan även skickas per mail till :

Anders.Winther@boettcher-systems.com

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Ricoh taggar upp kampen om bläckkunderna

Ricoh har tagit fram två nya industriella bläckhuvuden, för låg eller medium viskositet. Huvudena sprutar kontinuerligt, men strålen bryts av när den inte ska printa och färgen cirkuleras. Fördelen med det systemet är att risken för igensatta huvuden blir närmast obefintlig. Det är dock också en dyr lösning. De här

Publicerat av: 

250 blogginlägg i miljöns tjänst

I dag publicerar Laurel Brunner sitt 250:de inlägg i grafiska miljöfrågor. Det är framför allt genom arbetet med standardisering som skillnad kan göras, konstaterar hon och tittar tillbaka. Wow. Hard to get the noggin around the fact that this is the 250th Verdigris environmental blog we’ve written. Over the last

Publicerat av: