Ledarstrategier när kartan ritas om

Svante Randlert på Academic Work är en uppskattade föreläsare som i år lägger ut orden på Grafiska dagen.

Konferensen Grafisk dag lägger i år fokus på hur företagsledare ska kunna stå kvar vid rodret i en tid av snabba omställningar.

Ravindra Parnasis, vd för Grafiska Företagen håller öppningstalet vid den årliga konferensen Grafisk dag.

Grafiska företagen bjuder in till den årliga konferensen Grafisk dag på Hötorget i Stockholm den 11 maj. Den röda tråden för årets event är ledarstrategier och hur man lyckas ha ett framgångsrecept i en tid präglad av snabba omställningar i och med digitaliseringen. Frågeställningarna haglar under dagen. Vad ställer digitaliseringen för krav i ett ledarskap. Hur hittar man en vinnande strategi?

En rad framgångsrecept påvisas av talare under dagen. En av föreläsarna, Peter Veres, tog över ägarskapet som 29-åring för tryckeriet JustNu. Han kommer utifrån personliga erfarenheter berätta om fördelarna med att inte “kunna”, men ändå “förstå” en bransch. Dessutom berättar han om resan han och hans bror gjort med tryckeriet som idag är ett av branschens mest lönsamma företag. Och vilka utmaningar och vilken kompetensförsörjning branschen står inför.

Idag går allt att kopiera utom en enda sak – människorna i en organisation. Det menar Svante Randlert, business and people advisor på Academic Work, som hyllats för sina föreläsningar. Han kommer lyfta individen och berätta varför människan är viktigare än någonsin.

Kvällen avslutas i form av underhållning med hyllade komikern Al Pitcher.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Ricoh taggar upp kampen om bläckkunderna

Ricoh har tagit fram två nya industriella bläckhuvuden, för låg eller medium viskositet. Huvudena sprutar kontinuerligt, men strålen bryts av när den inte ska printa och färgen cirkuleras. Fördelen med det systemet är att risken för igensatta huvuden blir närmast obefintlig. Det är dock också en dyr lösning. De här

Publicerat av: 

250 blogginlägg i miljöns tjänst

I dag publicerar Laurel Brunner sitt 250:de inlägg i grafiska miljöfrågor. Det är framför allt genom arbetet med standardisering som skillnad kan göras, konstaterar hon och tittar tillbaka. Wow. Hard to get the noggin around the fact that this is the 250th Verdigris environmental blog we’ve written. Over the last

Publicerat av: