Mutoh presenterar nya Valuejet

Belgiska Mutoh dunkar in sin portfölj med digitala storformatsskrivare i Fespa-montern.

Mutohs flatbäddsskrivare Valuejet 626UF.

En radda nya produkter i Valuejet-serien kommer visas upp i Mutoh-montern; Valuejet 626UF – en uv och led-baserad A2-flatbäddsskrivare med sex färger framtagen speciellt för industriapplikationer. Den tacklar en stor mängd robusta material och objekt med upp till 155 millimeter i tjocklek. Den skriver ut allt från exempelvis förpackningsprototyper, till småprylar, skyltar och mindre presentgåvor, Kännetecknande för printern är också att den klarar en upplösning på 1440×1440 dpi.

Den prisvärda sublimeringsskrivaren Valuejet 1604WX, för 162 centimeters bred budgetfärg, är ett annat utställningsobjekt, samt den splitternya ValueJet 1948WX med fyra skrivhuvuden. Den sistnämnda är en 191 centimeter bred  sublimeringsskrivare för industriellt bruk i höga hastigheter.

Valuejet 1948WX med fyra skrivarhuvuden ska köra loss på årets Fespa-mässa.

Den klarar applikationer såsom textildekorationer, tygbanners eller varför inte sportutrustning.

Det blir även premiär på mässan för en ny uppsättning bläck till uv och led-baserat flexotryck. Den innehåller förutom standardfärgerna CMYK även vitt och lack. Bläcken är speciellt utvecklade för två led uv-skrivarmodeller i Valuejet-serien – VJ-1638UH och VJ-1626UH. Det som gör bläcken speciella är att de inte innehåller några lättflyktiga organiska föreningar, vilket gör dem miljövänligare samt att de inte kräver någon luftfiltreringsutrustning.

Dessutom kommer de visa nya textil-printern Valuejet 1938TX, som är inriktad på små volymer on demand och lokal digitalproduktion av allt från kläder till interiör.

Även dotterbolaget Sericomex kommer göra Mutoh sällskap i Hamburg under Fespamässan 8-12 maj.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sharp visade prov på digitala kontorslösningar

Sharp bjöd in till Inspire Expo i Edinburgh och visade många lösningar på hur företag kan utvecklas och bli smartare med kontorsteknik. Här fick återförsäljare och pressfolk se 15 nya skrivar- och bildskärmsenheter. Sharp tog även med besökarna på en resa in i framtiden med digitala möteslösningar och en demonstration av tv-sändningstekniken 8K.

Publicerat av: