Efi visar nya generationen

EFi hävdar att deras nya storformatare är den mest tekniskt avancerade UV och LED-tekniska rulle till rulle skrivaren på marknaden.

Efis nya generations skrivare knackar på dörren. En UV-LED hybridskrivare och en arbetsam högvolymskrivare är nyheterna som ska stå redo att visa vad de går för på Fespa.

Efi, utvecklare av storformatsskrivare, har två nyheter redo för genomlysning i deras FESPA-monter. EFITM VUTEk 3r är högvolymsskrivaren som beskrivs som en produktiv rackare och dessutom är pålitlig när det gäller mångsidighet och kvalité. Efi hävdar själva att maskinen är den mest tekniskt avancerade UV och LED-tekniska rulle till rulle skrivaren på marknaden. Utmärkt bildkvalité vid höga hastigheter samt ett stort utbud av tillval är andra kännetecken.

Samtidigt mässan visas även den nya generationen av EFI H1625. Uppföljaren heter EFITM Pro H16. En UV-och LED-hybridskrivare som marknadsförs med möjligheten att kunna köra ett brett utbud av material med överlägsen bildkvalité. Dn hanterar flera jobb samtidigt som driftskostnader och miljöpåverkan hålls nere.

Under mässan i Düsseldorf demonstreras maskinerna i Efis monter. Där kommer även Marabu Scandinavias personal finns på plats för teknisk support och service om Efis produkter.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Byt strategi för tryckeriet

  Även om det kan kännas tungt att betala av på sina maskiner, så är personalkostnaden det utan jämförelse dyraste i ett tryckeri. Därför blir det ordentligt tokigt när tryckerierna håller igen på investeringar, istället för att satsa och rationalisera. Från att tidigare varit världsledande i investeringar – alldeles tokigt

Publicerat av: 

Norden möttes i Riga

  När Plockmatic Document Finishing för fjärde gången höll Plockmatic Days i Riga, hade arrangemanget vuxit till att börja likna en mässa. Den här gången anslöt kunder från hela Norden samt från Baltikum, Tjeckien, Vitryssland och Ryssland. Ansvarig var Mikael Bryske, som gladde sig över ännu ett besöksrekord. – Det började

Publicerat av: 

Casio jobbar på en 2,5D-teknik

Det japanska företaget Casio har tagit fram en prototyp på en skrivarlösning som med särskilt material kan återge högupplösta strukturer i färg, som läder, tyg med sömmar, trä, keramik och murade väggar. Företaget definierar tekniken som 2,5D, alltså inte riktigt hela vägen fram till 3D.

Publicerat av: 

Bjöd in till nära samarbeten

Marabu Scandinavia har hållit Öppet hus i sina lokaler i Malmö. Budskapet som förmedlades till kunderna var tydligt.
– Vi har pushat mycket idag för att skapa partnerskap. Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Vi erbjuder inte bara en burk med färg utan en helhetslösning. Allt från produktivitet och kvalitet till förståelse för gällande lagar och regler, säger Victor Bildsten, digital försäljningschef på Marabu Scandinavia.

Publicerat av: