Nya texturer på lättviktsskivor

Lättviktsskivorna från med olika texturer ska ge ett mer iögonfallande intryck vid tryck av bilder och varumärken.

Nya lättviktsskivor från Encore ger intrycket av exklusiva texturer såsom kork eller borstat guld när det ska tryckas bilder och skräddarsydda varumärken.

Encore Products lanserar foam boards. Lättviktsskivor med ytor av tunn kartong och polystyrénskum som möjliggör flertalet utskriftsbara ytor och texturer. I företagets uppdaterade produktportfölj finns  bland annat kork, borstad aluminium eller i guld och silver. Skivorna kan klippas efter önskade mått såväl för hand eller med maskin. Lättviktsskivorna med olika texturer som kan användas till bland annat skyltar och skärmar sägs förhöja intrycket och ge en exklusivare känsla vid tryck av bilder och skräddarsydda varumärken. Lättviktsskivorna kommer i flera materialutseenden och trycks direkt i flatbäddsskrivare.

Encore är en global tillverkare av lättviktsskivor med polystyrenskum i olika applikationer, styrkor, ytor, kompositioner och färger samt storlekar och tjocklekar.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Byt strategi för tryckeriet

  Även om det kan kännas tungt att betala av på sina maskiner, så är personalkostnaden det utan jämförelse dyraste i ett tryckeri. Därför blir det ordentligt tokigt när tryckerierna håller igen på investeringar, istället för att satsa och rationalisera. Från att tidigare varit världsledande i investeringar – alldeles tokigt

Publicerat av: 

Norden möttes i Riga

  När Plockmatic Document Finishing för fjärde gången höll Plockmatic Days i Riga, hade arrangemanget vuxit till att börja likna en mässa. Den här gången anslöt kunder från hela Norden samt från Baltikum, Tjeckien, Vitryssland och Ryssland. Ansvarig var Mikael Bryske, som gladde sig över ännu ett besöksrekord. – Det började

Publicerat av: 

Casio jobbar på en 2,5D-teknik

Det japanska företaget Casio har tagit fram en prototyp på en skrivarlösning som med särskilt material kan återge högupplösta strukturer i färg, som läder, tyg med sömmar, trä, keramik och murade väggar. Företaget definierar tekniken som 2,5D, alltså inte riktigt hela vägen fram till 3D.

Publicerat av: 

Bjöd in till nära samarbeten

Marabu Scandinavia har hållit Öppet hus i sina lokaler i Malmö. Budskapet som förmedlades till kunderna var tydligt.
– Vi har pushat mycket idag för att skapa partnerskap. Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Vi erbjuder inte bara en burk med färg utan en helhetslösning. Allt från produktivitet och kvalitet till förståelse för gällande lagar och regler, säger Victor Bildsten, digital försäljningschef på Marabu Scandinavia.

Publicerat av: