Signcom intog flygvapenmuseet

Signcoms minimässa hölls på flygvapenmuseet den 4 maj.

Signcom höll minimässa på Flygvapenmuseet i Linköping och visade upp deras bästsäljande printers, en 3d-skrivare och framtidens material.

Det var första torsdagen i maj som det vankades minimässa med Signcom. Bland annat sågs två produkter från Mimaki – print & cut CJV150 samt UV-desktop UJF-3042 MkII. Produktchef Simon Nyman demonstrerade hur man smidigt skriver ut högkvalitativa dekaler, banderoller och flaggor med mera. UV-skrivaren producerade perfekta tryck på bland annat namnskyltar, termosar och isskrapor.

– Dessa två maskiner är våra absoluta bästsäljare och det är lätt att förstå varför. Båda kännetecknas av stabilitet och mångsidighet och är dessutom lättanvända samtidigt som de producerar med högsta kvalitet, säger Simon Nyman.

Andrés Tiszavari, produktchef för 3D-skrivare visade varianter av både skärning och gravys på en Helix från Epilog Laser. Laserskrivarna från Epilog är stabila och håller hög kvalité, konstaterade Tiszavari:

– De är dessutom användarvänliga och enklare att placera tack vare sin låga ljudnivå.

Zortrax 3D-skrivare var en annan maskin som underhöll besökarna:

– Det är svårt att inte fascineras av denna lilla arbetshäst som trots sitt låga pris, och många uppstickare på marknaden, fortfarande hör till de allra bästa.

Inom segmenten soft signage och display marketing, presenterades de senaste innovationerna av material.

– Våra kunder har visat ett mycket stort intresse för miljöklassade alternativ. Därför var det särskilt roligt att presentera vårt sortiment av pvc-fria media från Evergreen Fabrics här i Linköping, säger Glenn Aronsson, Signcoms produktchef för printmedia.

Signcom ser fram emot en spännande höst:

– Signcom fyller 30 år, det blir fler event och vi satsar stort genom att flytta huvudkontoret till nya, större lokaler, säger Simon Nyman.

Signcom är en del av Igepa Group och finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark. De är en ledande leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster för allt inom skylt- och storbildsframställning samt gravyr, märkning, fräsning och 3d-skrivare.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Byt strategi för tryckeriet

  Även om det kan kännas tungt att betala av på sina maskiner, så är personalkostnaden det utan jämförelse dyraste i ett tryckeri. Därför blir det ordentligt tokigt när tryckerierna håller igen på investeringar, istället för att satsa och rationalisera. Från att tidigare varit världsledande i investeringar – alldeles tokigt

Publicerat av: 

Norden möttes i Riga

  När Plockmatic Document Finishing för fjärde gången höll Plockmatic Days i Riga, hade arrangemanget vuxit till att börja likna en mässa. Den här gången anslöt kunder från hela Norden samt från Baltikum, Tjeckien, Vitryssland och Ryssland. Ansvarig var Mikael Bryske, som gladde sig över ännu ett besöksrekord. – Det började

Publicerat av: 

Casio jobbar på en 2,5D-teknik

Det japanska företaget Casio har tagit fram en prototyp på en skrivarlösning som med särskilt material kan återge högupplösta strukturer i färg, som läder, tyg med sömmar, trä, keramik och murade väggar. Företaget definierar tekniken som 2,5D, alltså inte riktigt hela vägen fram till 3D.

Publicerat av: 

Bjöd in till nära samarbeten

Marabu Scandinavia har hållit Öppet hus i sina lokaler i Malmö. Budskapet som förmedlades till kunderna var tydligt.
– Vi har pushat mycket idag för att skapa partnerskap. Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Vi erbjuder inte bara en burk med färg utan en helhetslösning. Allt från produktivitet och kvalitet till förståelse för gällande lagar och regler, säger Victor Bildsten, digital försäljningschef på Marabu Scandinavia.

Publicerat av: