Ricoh håller öppet hus

Demonstrationsdagar väntas i Oslo när Ricoh håller öppet hus.

Ricoh öppnar dörrarna under två dagar och utlovar förtrollande demonstrationsdagar.

Norska Ricoh och sina samarbetspartners bjuder in till öppet hus i Oslo den 31 maj till 1 juni för att visa branschen och kunderna digitaltryckets möjligheter. Det görs tillsammans med innovativa Softcare-lösningar och efterbehandlingar. Arrangörerna ska på plats agera kunskapsbyggande genom att bland annat lyfta hur man automatiserar och effektiviserar tryckprocesser, visa på möjligheterna med storformat och hur man uppnår offset-tryck med innovativt digitaltryck. Ett urval av det som visas under de två dagarna är Ricoh PRO C9110 med Duplo BDM600 – automatisk häftare av A4 liggande format och annan liknande media. Ricoh PRO C7110x med fem färger och applikationer med den nya neongula och kapacitet Color Logic mjukvara
Workflow – Agfa Apogee, Fiery JobFlow och vår egen Totalflow visar effektiva lösningar oberoende produktionsform och hur effektivt använda detta.
Dessutom Ricoh PRO C5210 med tillhörande ny Plocmatic – en lösning för mindre tryckerier, marknadsavdelningar och andra för att producera trycksaker med hög kvalitet. Ricohs storformatskrivare, exempelvis EFI Vutek samtCrossmedia-marknadsföring – det senaste från DirectSmile.
Det blir även det senaste från Neopost gällande foliering och annan efterbehandling. Ricoh står som arrangörer tillsammans med Neopost, Agfa, EFI, VBS.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafkom anordnar säljkurs

Nätverket Grafkom arrangerar i höst en tvådagars utbildning i att sälja. Dagarna ligger förskjutna så att du ska hinna tillämpa din kunskap innan andra kurstillfället.

– Lyft försäljningen till nästa nivå, säger Ulf Sunnberg från Grafkom. Det här är en unikt anpassad kurs för alla som jobbar med försäljning och har kundkontakter inom den grafiska kommunikationsbranschen.

Publicerat av: