Ricoh håller öppet hus

Demonstrationsdagar väntas i Oslo när Ricoh håller öppet hus.

Ricoh öppnar dörrarna under två dagar och utlovar förtrollande demonstrationsdagar.

Norska Ricoh och sina samarbetspartners bjuder in till öppet hus i Oslo den 31 maj till 1 juni för att visa branschen och kunderna digitaltryckets möjligheter. Det görs tillsammans med innovativa Softcare-lösningar och efterbehandlingar. Arrangörerna ska på plats agera kunskapsbyggande genom att bland annat lyfta hur man automatiserar och effektiviserar tryckprocesser, visa på möjligheterna med storformat och hur man uppnår offset-tryck med innovativt digitaltryck. Ett urval av det som visas under de två dagarna är Ricoh PRO C9110 med Duplo BDM600 – automatisk häftare av A4 liggande format och annan liknande media. Ricoh PRO C7110x med fem färger och applikationer med den nya neongula och kapacitet Color Logic mjukvara
Workflow – Agfa Apogee, Fiery JobFlow och vår egen Totalflow visar effektiva lösningar oberoende produktionsform och hur effektivt använda detta.
Dessutom Ricoh PRO C5210 med tillhörande ny Plocmatic – en lösning för mindre tryckerier, marknadsavdelningar och andra för att producera trycksaker med hög kvalitet. Ricohs storformatskrivare, exempelvis EFI Vutek samtCrossmedia-marknadsföring – det senaste från DirectSmile.
Det blir även det senaste från Neopost gällande foliering och annan efterbehandling. Ricoh står som arrangörer tillsammans med Neopost, Agfa, EFI, VBS.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Byt strategi för tryckeriet

  Även om det kan kännas tungt att betala av på sina maskiner, så är personalkostnaden det utan jämförelse dyraste i ett tryckeri. Därför blir det ordentligt tokigt när tryckerierna håller igen på investeringar, istället för att satsa och rationalisera. Från att tidigare varit världsledande i investeringar – alldeles tokigt

Publicerat av: 

Norden möttes i Riga

  När Plockmatic Document Finishing för fjärde gången höll Plockmatic Days i Riga, hade arrangemanget vuxit till att börja likna en mässa. Den här gången anslöt kunder från hela Norden samt från Baltikum, Tjeckien, Vitryssland och Ryssland. Ansvarig var Mikael Bryske, som gladde sig över ännu ett besöksrekord. – Det började

Publicerat av: 

Casio jobbar på en 2,5D-teknik

Det japanska företaget Casio har tagit fram en prototyp på en skrivarlösning som med särskilt material kan återge högupplösta strukturer i färg, som läder, tyg med sömmar, trä, keramik och murade väggar. Företaget definierar tekniken som 2,5D, alltså inte riktigt hela vägen fram till 3D.

Publicerat av: 

Bjöd in till nära samarbeten

Marabu Scandinavia har hållit Öppet hus i sina lokaler i Malmö. Budskapet som förmedlades till kunderna var tydligt.
– Vi har pushat mycket idag för att skapa partnerskap. Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Vi erbjuder inte bara en burk med färg utan en helhetslösning. Allt från produktivitet och kvalitet till förståelse för gällande lagar och regler, säger Victor Bildsten, digital försäljningschef på Marabu Scandinavia.

Publicerat av: