Skylttillverkare vässar portföljen

Pnina Kedar Feldman och Joram Lipshitz från Vista Systems försäljningskontor i Tyskland radade upp flera olika skyltar i montern under Fespa-mässan.

Globala skylttillverkaren Vista System klargjorde under Fespa att de börjat satsa på böjda skyltar. De har även breddat sitt utbud av utomhusskyltar.

Vista Systems producerar främst anvisningsskyltar för inomhus- och utomhusbruk. Skyltarprojekt i alla dess former till skolor, hotell eller varför inte gator och torg.
– Det är den grundläggande idén, säger Joram Lipshitz, säljrepresentant för Vista Systems i Tyskland, och berättar att de även börjat producera lätt böjda skyltar.

– Alla artiklar tillverkas från aluminiumprofiler och de transparenta överdragen är av polykarbonat, vilket är bra när man har skiftande väderförändringar från kallt till varmt och så vidare.

Från början var tanken att endast satsa på inomhusskyltar, men idag har man breddat utbudet med utomhusskyltar. Vista Systems har sitt huvudsäte i Israel och har en fabriker i USA, Florida. Vista Systems producerar inte för slutkunder, utan till skyltföretagen. Allt skickas utan några fraktkostnader för kunden, påtalar Lipshitz.

– Beställningar görs på Vista Systems hemsida, på mejl, fax eller telefon. Vi finns alltid tillgängliga att samtala med kunder och kan även skicka varuprover. Allt skickas sedan med Fedex eller UPS. Normalt tar det 6-8 dagar att leverera till kunden från att ordern har kommit in.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *