Skylttillverkare vässar portföljen

Pnina Kedar Feldman och Joram Lipshitz från Vista Systems försäljningskontor i Tyskland radade upp flera olika skyltar i montern under Fespa-mässan.

Globala skylttillverkaren Vista System klargjorde under Fespa att de börjat satsa på böjda skyltar. De har även breddat sitt utbud av utomhusskyltar.

Vista Systems producerar främst anvisningsskyltar för inomhus- och utomhusbruk. Skyltarprojekt i alla dess former till skolor, hotell eller varför inte gator och torg.
– Det är den grundläggande idén, säger Joram Lipshitz, säljrepresentant för Vista Systems i Tyskland, och berättar att de även börjat producera lätt böjda skyltar.

– Alla artiklar tillverkas från aluminiumprofiler och de transparenta överdragen är av polykarbonat, vilket är bra när man har skiftande väderförändringar från kallt till varmt och så vidare.

Från början var tanken att endast satsa på inomhusskyltar, men idag har man breddat utbudet med utomhusskyltar. Vista Systems har sitt huvudsäte i Israel och har en fabriker i USA, Florida. Vista Systems producerar inte för slutkunder, utan till skyltföretagen. Allt skickas utan några fraktkostnader för kunden, påtalar Lipshitz.

– Beställningar görs på Vista Systems hemsida, på mejl, fax eller telefon. Vi finns alltid tillgängliga att samtala med kunder och kan även skicka varuprover. Allt skickas sedan med Fedex eller UPS. Normalt tar det 6-8 dagar att leverera till kunden från att ordern har kommit in.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Byt strategi för tryckeriet

  Även om det kan kännas tungt att betala av på sina maskiner, så är personalkostnaden det utan jämförelse dyraste i ett tryckeri. Därför blir det ordentligt tokigt när tryckerierna håller igen på investeringar, istället för att satsa och rationalisera. Från att tidigare varit världsledande i investeringar – alldeles tokigt

Publicerat av: 

Norden möttes i Riga

  När Plockmatic Document Finishing för fjärde gången höll Plockmatic Days i Riga, hade arrangemanget vuxit till att börja likna en mässa. Den här gången anslöt kunder från hela Norden samt från Baltikum, Tjeckien, Vitryssland och Ryssland. Ansvarig var Mikael Bryske, som gladde sig över ännu ett besöksrekord. – Det började

Publicerat av: 

Casio jobbar på en 2,5D-teknik

Det japanska företaget Casio har tagit fram en prototyp på en skrivarlösning som med särskilt material kan återge högupplösta strukturer i färg, som läder, tyg med sömmar, trä, keramik och murade väggar. Företaget definierar tekniken som 2,5D, alltså inte riktigt hela vägen fram till 3D.

Publicerat av: 

Bjöd in till nära samarbeten

Marabu Scandinavia har hållit Öppet hus i sina lokaler i Malmö. Budskapet som förmedlades till kunderna var tydligt.
– Vi har pushat mycket idag för att skapa partnerskap. Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Vi erbjuder inte bara en burk med färg utan en helhetslösning. Allt från produktivitet och kvalitet till förståelse för gällande lagar och regler, säger Victor Bildsten, digital försäljningschef på Marabu Scandinavia.

Publicerat av: