Tryckerikedja växer i Stockholm

Justnu:s styrelseordförande Peter Veres och Christer Hammarborg tar i hand på att Diabolaget blir en del av Justnu Östermalm.

Tryckerikedjan Justnu lägger in en högre växel i centrala Stockholm genom att förvärva Diabolaget.

Diabolagets verksamhet på Östermalm i Stockholm kommer att slås samman med Justnu Östermalm. En del av Diabolagets personal följer med samtidigt som ägarna Christer Hammarborg och Ola Larsson går i pension.

– Stockholm är ett av våra viktigaste områden och vi befäster genom detta förvärv JustNu:s position i centrala Stockholm, säger Justnu:s vd Jan Veres.

– Vår målsättning är att vara nära våra kunder överallt, vi är Sveriges lokala tryckeri och vi fortsätter att expandera, vi välkomnar därför alla tryckeriägare som är intresserade av att bli en del av Justnu att kontakta oss.

Köpet av Diabolaget ska även leda till nya affärsområden inom fotoframkallning, fotokopior och fotoateljé med tillhörande tjänster. JustNu blir därmed en komplett trycksaksleverantör under ledning av platschefen Jenny Sjöö, mitt i hjärtat av Östermalm i Stockholm, enligt Jan Veres.

– Erbjudandet till våra kunder kommer att öka med allt från ”fine art” till formgivningstjänster. Ett riktigt grafiskt center nära våra kunder som kan leverera snabbt och ge personlig service.

– Det känns riktigt bra att det är ett stabilt och välkänt företag som Justnu som har förvärvat vårt företag. Jag vet att de alltid sätter kunden först och därför känns tryggt att informera mina kunder om vilka det är som tagit över, säger Diabolagets ägare Christer Hammarborg.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Byt strategi för tryckeriet

  Även om det kan kännas tungt att betala av på sina maskiner, så är personalkostnaden det utan jämförelse dyraste i ett tryckeri. Därför blir det ordentligt tokigt när tryckerierna håller igen på investeringar, istället för att satsa och rationalisera. Från att tidigare varit världsledande i investeringar – alldeles tokigt

Publicerat av: 

Norden möttes i Riga

  När Plockmatic Document Finishing för fjärde gången höll Plockmatic Days i Riga, hade arrangemanget vuxit till att börja likna en mässa. Den här gången anslöt kunder från hela Norden samt från Baltikum, Tjeckien, Vitryssland och Ryssland. Ansvarig var Mikael Bryske, som gladde sig över ännu ett besöksrekord. – Det började

Publicerat av: 

Casio jobbar på en 2,5D-teknik

Det japanska företaget Casio har tagit fram en prototyp på en skrivarlösning som med särskilt material kan återge högupplösta strukturer i färg, som läder, tyg med sömmar, trä, keramik och murade väggar. Företaget definierar tekniken som 2,5D, alltså inte riktigt hela vägen fram till 3D.

Publicerat av: 

Bjöd in till nära samarbeten

Marabu Scandinavia har hållit Öppet hus i sina lokaler i Malmö. Budskapet som förmedlades till kunderna var tydligt.
– Vi har pushat mycket idag för att skapa partnerskap. Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Vi erbjuder inte bara en burk med färg utan en helhetslösning. Allt från produktivitet och kvalitet till förståelse för gällande lagar och regler, säger Victor Bildsten, digital försäljningschef på Marabu Scandinavia.

Publicerat av: