Bok & Tryck AB söker Projektledare/Originalare

Verksamhetsbeskrivning: Bok & Tryck AB är ett modernt grafiskt företag med anor från 1921. Vi servar våra kunder med allt från layout/originalarbete till lagerhållning och distribution. Vår produktion är mycket varierad och vi arbetar med kunder över hela Sverige men har även export till andra länder. En specialitet vi arbetar med är produktion av hängetiketter/hangtags. Idag är vi ett av Gävleborgs läns större civiltryckerier med våra 14 medarbetare i Bollnäs och Söderhamn.

Det här är jobbet för dig som vill kombinera projektledning med kreativt arbete och produktion på ett modernt tryckeri!

Som projektledare och originalare hos Bok & Tryck i Söderhamn har du ansvar för att hjälpa företag, föreningar och organisationer med deras trycksakskommunikation. Kundernas uppdrag kan vara väldigt varierande, från enkla originalarbeten baserat på kundens manus till mer avancerade uppdrag. Vi hjälper även kunden med förberedande arbete inför tryck för att säkerställa god kvalité och leveranssäkerhet av trycksaker. 

Arbetet är självständigt och ställer stora krav på eget ansvar och motivation. Du kommer att arbeta tillsammans med kontorsansvarig i Söderhamn samt övrig personal i Bollnäs.

Du är serviceinriktad och lyhörd, har lätt att kommunicera, har en kreativ ådra samt förmåga att komma med förslag till idéer och lösningar. Tjänsten kräver att du har B-körkort och att du goda kunskaper i Adobes programvaror. God lokalkännedom är meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från tryckeriverksamhet eller har utbildning som vi bedömer som relevant.

Välkommen med din ansökan på www.bok-tryck.se

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *