Nonbye satsar på Malmökontor

 

Nonbye får en ny bas i Malmö, och Marcus Nydén blir vd. Målet är att stärka samarbetet med kunder i Sverige och i Norden.

Danska Nonbye har över 50 års erfarenhet av att leverera lösningar inom visuell identitet och signage, främst från den danska skyltindustrin men även i Norden. På den svenska marknaden har de funnits i sju år med visuella lösningar såsom bilreklam, fasadskyltar och butiksmaterial. Kunderna i Sverige är bland annat Fedex, Arla och Tulpan. Med ett nytt Malmökontor och Marcus Nydén som vd satsar företaget på att ta en solid position i Sverige:

Nonbye gör bland annat fordonsdekor till Arla.

– Vi har stora förväntningar på att utveckla vår nuvarande marknadsposition med vår nya set-up, med Marcus som ytterst ansvarig. Marcus arbetar med en stor professionalism och affärsmässighet, vilket är mycket viktigt för oss på Nonbye i både intern och extern samverkan, säger Nonbyes styrelseordförande Lars Nonbye.

Marcus Nydén har en mångårig erfarenhet av att arbeta med både stora internationella företag och nationella svenska kunder. Han har haft ledande befattningar på exempelvis Systemtext, JMS Mediasystem, Gigantprint och Spandex.

Styrelseordföranden Lars Nonbye  har stora förväntningar på det nya upplägget i Sverige. Målet är en omsättning på 50 miljoner svenska kronor under de kommande åren.

– Vi har en mycket bra utgångspunkt och lägger till nya kraftfulla resurser, säger Lars Nonbye och tillägger:

– Nu handlar det primärt om att öka medvetenheten och kännedomen om alla våra kompetenser på marknaden, vilket vi arbetar målinriktat med.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nu höjs priserna

Efter att under ett år ha försökt att svälja prisökningarna på aluminium, så tvingas nu Kodak konstatera att det inte håller längre. Nio procent kommer priserna, med omedelbar verkan att höjas. Och det gäller inte bara i Sverige eller Europa. Prishöjningen är aviserad för hela världen.

Publicerat av: 

PDF tar hem lösning för förpackning i korta serier

Plockmatic Document Finishing (PDF) utökar sitt erbjudande genom att erbjuda en prisbillig stans, som utvecklats och byggs i en särskild Plockmatic version. Den här roterande stansen kan i en arbetsgång lägga både biglinjer och stansa. Det tar någon minut att byta verktyg och en registeravläsning gör att arken hela tiden

Publicerat av: 

Digital förpackning växer snabbt – men från mycket låg nivå

Ingenting i den grafiska branschen växer så snabbt som digitaltryckt förpackning. Det är dock från mycket låga nivåer, om vi undantar etiketter, vilka helt dominerar statistiken när du ser hur mycket förpackningsmaterial som trycks digitalt. Tittar du fem år framåt i tiden så kommer visserligen digitaltryckt kartong att öka med

Publicerat av: 

Skolan som satsar digitalt

Brobygrafiska ansöker om att dra igång nya grafiska yrkesutbildningar med digitalisering i fokus.
– Vi vill att våra studerande och vår bransch ska tillhöra morgondagens vinnare. Därför satsar vi extra mycket på de möjligheter branschen har inom digitalisering, säger verksamhetsledaren Per Branzén.

Publicerat av: