Vd lämnar efter 30 år

Jan Heintz lämnar vd-posten på Signcom efter 30 år i företaget.

Jan Heintz, vd för Signcom, startade företaget för 30 år sedan. Nu väljer han att lämna stafettpinnen vidare till Eiliv Hagen från ägarbolaget Berg-Andersen AS.

– Efter 30 år i företaget är det nu dags att nya krafter tar över med nya idéer. Utvecklingen har varit fantastisk, jag kunde inte drömma om för 30 år sedan att mitt företag skulle vara där vi är nu med dotterbolag i alla nordiska länderna och med över 60 anställda, säger Jan Heintz som startade Signcom AB i Bollebygd den 1 november 1987. Företaget är verksamt inom området visuell kommunikation och är distributör av produktionsmaskiner och förbrukningsmaterial för bland annat skyltfirmor och reklamföretag.

Eiliv Hagen tar över posten som vd. Han kommer närmast från ägarbolaget Berg-Andersen, ledande pappersgrossist i Norge och en del av Igepa Group.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nu höjs priserna

Efter att under ett år ha försökt att svälja prisökningarna på aluminium, så tvingas nu Kodak konstatera att det inte håller längre. Nio procent kommer priserna, med omedelbar verkan att höjas. Och det gäller inte bara i Sverige eller Europa. Prishöjningen är aviserad för hela världen.

Publicerat av: 

PDF tar hem lösning för förpackning i korta serier

Plockmatic Document Finishing (PDF) utökar sitt erbjudande genom att erbjuda en prisbillig stans, som utvecklats och byggs i en särskild Plockmatic version. Den här roterande stansen kan i en arbetsgång lägga både biglinjer och stansa. Det tar någon minut att byta verktyg och en registeravläsning gör att arken hela tiden

Publicerat av: 

Digital förpackning växer snabbt – men från mycket låg nivå

Ingenting i den grafiska branschen växer så snabbt som digitaltryckt förpackning. Det är dock från mycket låga nivåer, om vi undantar etiketter, vilka helt dominerar statistiken när du ser hur mycket förpackningsmaterial som trycks digitalt. Tittar du fem år framåt i tiden så kommer visserligen digitaltryckt kartong att öka med

Publicerat av: 

Skolan som satsar digitalt

Brobygrafiska ansöker om att dra igång nya grafiska yrkesutbildningar med digitalisering i fokus.
– Vi vill att våra studerande och vår bransch ska tillhöra morgondagens vinnare. Därför satsar vi extra mycket på de möjligheter branschen har inom digitalisering, säger verksamhetsledaren Per Branzén.

Publicerat av: