Domino vässar Front end-lösning

Domino lanserar en förbättrad version på sin Front end-lösning, DFE. Bland annat har drifthastighet och  automation vässats.

Dominos upphottade Front end-lösning 2.0.

Domino digital printing solutions, leverantör av system för spårbarhet, märkning och etikettering, presenterar en ny version av sin programlösning för att förbättra digitala arbetsflöden i den grafiska industrin. Front end-lösningen riktar sig mot etiketteringsindustrin och är designad för tryckpressarna i den egna N-serien. Förbättringar har gjorts när det gäller drifthastighet och den strömlinjeformade automationen. Den uppgraderade versionen har fått namnet DFEv2.0.

Liksom tidigare är den nya lösningen kompatibel med den senaste Esko-koden och fungerar även med ett antal format för variabla datautskrifter (VDP). En av funktionerna i Front end-lösningen är Domino ScreenPro som effektiviserar arbetsflödet genom att kombinera flera processer till ett enda filformat – ett JDF-arbetsflöde. Det ska enligt företaget förbättra hastighet och effektivitet samt göra det möjligt att köra helt offline när det gäller VDP-drift och ytterligare funktioner inom DFEv2.0. Front end-lösningens fulla kapacitet kommer visas upp när Domino ställer ut på Labelexpo Europe den 25-28 september i Bryssel.

– Integration av arbetsflöden är en grundläggande komponent för en effektiv digital utskriftsprocess som inte bör underskattas, säger Domino digital printing solutions produktchef Simon Howes.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nu höjs priserna

Efter att under ett år ha försökt att svälja prisökningarna på aluminium, så tvingas nu Kodak konstatera att det inte håller längre. Nio procent kommer priserna, med omedelbar verkan att höjas. Och det gäller inte bara i Sverige eller Europa. Prishöjningen är aviserad för hela världen.

Publicerat av: 

PDF tar hem lösning för förpackning i korta serier

Plockmatic Document Finishing (PDF) utökar sitt erbjudande genom att erbjuda en prisbillig stans, som utvecklats och byggs i en särskild Plockmatic version. Den här roterande stansen kan i en arbetsgång lägga både biglinjer och stansa. Det tar någon minut att byta verktyg och en registeravläsning gör att arken hela tiden

Publicerat av: 

Digital förpackning växer snabbt – men från mycket låg nivå

Ingenting i den grafiska branschen växer så snabbt som digitaltryckt förpackning. Det är dock från mycket låga nivåer, om vi undantar etiketter, vilka helt dominerar statistiken när du ser hur mycket förpackningsmaterial som trycks digitalt. Tittar du fem år framåt i tiden så kommer visserligen digitaltryckt kartong att öka med

Publicerat av: 

Skolan som satsar digitalt

Brobygrafiska ansöker om att dra igång nya grafiska yrkesutbildningar med digitalisering i fokus.
– Vi vill att våra studerande och vår bransch ska tillhöra morgondagens vinnare. Därför satsar vi extra mycket på de möjligheter branschen har inom digitalisering, säger verksamhetsledaren Per Branzén.

Publicerat av: