Göteborgstryckeriet söker en Prepressoperatör

Göteborgstryckeriet är ett av Nordens ledande kvalitetstryckerier och består av tre verksamhetsområden: Göteborgstryckeriet, BusinessPrint och Box&Display. Vi producerar trycksaker och förpackningar inom high-end segmentet. Hos oss sätts hantverket, kvaliteten och kreativiteten i fokus. Vi är ca 120 medarbetare och omsätter ca 230 mkr.

Prepressoperatör
Vi söker en prepressoperatör till ett starkt team som har tätt samarbete med våra projektledare och kunder.

Din bakgrund:

  • Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du talar och skriver flytande svenska och behärskar även engelska.
  • Du har eftergymnasial utbildning och kompetens inom det tekniska området.
  • Du har erfarenhet av grafisk produktion, trycksaksframställning, utskjutning och färghantering.
  • Du har erfarenhet av att sammanställa och formge information med text, typografi, färg, form och bild för print och web.
  • Du behärskar Adobe Creative Clouds programsvit.

Meriterande är om du har kunskap om:
Att arbeta i något produktionsflöde (vi arbetar med Agfa Apogee).
Enklare scriptning och databashantering.

Personliga egenskaper:
Våra kunder och vår organisation har högt ställda krav på trycksaken vilket innebär att du måste ha hög servicegrad, tydlig kommunikation och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Du är öppen och tycker om att vara i en miljö där mycket händer. Du är intresserad av grafisk produktion och har ett öga för detaljer. Du är ansvarstagande, arbetar strukturerat och metodiskt.

Information:
Tillträdesdag snarast möjligt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Din ansökan:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 20/9.Välkommen med din ansökan till jobb@gbgt.se så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Maria Iversén, 0706-680821.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nu höjs priserna

Efter att under ett år ha försökt att svälja prisökningarna på aluminium, så tvingas nu Kodak konstatera att det inte håller längre. Nio procent kommer priserna, med omedelbar verkan att höjas. Och det gäller inte bara i Sverige eller Europa. Prishöjningen är aviserad för hela världen.

Publicerat av: 

PDF tar hem lösning för förpackning i korta serier

Plockmatic Document Finishing (PDF) utökar sitt erbjudande genom att erbjuda en prisbillig stans, som utvecklats och byggs i en särskild Plockmatic version. Den här roterande stansen kan i en arbetsgång lägga både biglinjer och stansa. Det tar någon minut att byta verktyg och en registeravläsning gör att arken hela tiden

Publicerat av: 

Digital förpackning växer snabbt – men från mycket låg nivå

Ingenting i den grafiska branschen växer så snabbt som digitaltryckt förpackning. Det är dock från mycket låga nivåer, om vi undantar etiketter, vilka helt dominerar statistiken när du ser hur mycket förpackningsmaterial som trycks digitalt. Tittar du fem år framåt i tiden så kommer visserligen digitaltryckt kartong att öka med

Publicerat av: 

Skolan som satsar digitalt

Brobygrafiska ansöker om att dra igång nya grafiska yrkesutbildningar med digitalisering i fokus.
– Vi vill att våra studerande och vår bransch ska tillhöra morgondagens vinnare. Därför satsar vi extra mycket på de möjligheter branschen har inom digitalisering, säger verksamhetsledaren Per Branzén.

Publicerat av: