PicoJet – utskriftssystem med sju färger

Brittiska företaget Dantex senaste innovation är en UV-bläckstråleskrivare med namnet PicoJet.

Dantex har utvecklat en ny uv-bläckstråleskrivare, PicoJet, som kommer visas upp på Labelexpo-mässan i Bryssel. Utskriftssystemet arbetar med sju färger, led-baserad härdning samt en temperaturstyrd backup-rulle för temperaturkänsliga substrat. Vid hastigheten 75 meter per minut och en bredd på 350 millimeter skriver den ut med punktstorleken 2,5 picoliter och i upplösningen 600 dpi.

Maskinen kommer enligt företaget med ett brett utbud av alternativ för efterbehandling, såsom stansning, laminering och trimning av kanter som kan göras i huset. Man har också utökat utbudet med programvaror och Dantex erbjuder även möjlighet till produktion av personaliserade

Instegsmodellen PicoColour UV Digital Inkjet Label Press

trycksaker.

Instegsmodellen och uv-bläckstråleskrivaren Picocolour för etiketter med CMYK, vitt och lack kommer också finnas på plats. Även denna maskin erbjuder numera möjlighet att producera personaliserade trycksaker.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *