Ricoh släpper neonrosa toner

 

Ricohs nya toner Neon Pink ska bredda de kreativa möjligheterna i Ricoh Pro C7100X-serien.

Ricoh lanserar en rosa toner i november som är framtagen för den femte färgstationen i företagets C7100X-serie.

Ricoh släpper en toner, Neon Pink,  anpassad för Ricohs serie C7100X som innefattar fem digitalskrivare. Skrivarna har en femte färgstation som kan trycka vitt och klarlack. Nu går det alltså att välja att även köra med tonern neonrosa. Enligt Ricoh utökas nu valmöjligheterna för att skapa affischer, inbjudningar, biljetter och reklamblad. Färgrymden utökas, bilder förstärks med tonern och den ger ett ökat utbud av utskriftsmöjligheter. I kombination med andra färgnyanser kan den skapa en neonpalett.

– Tonern Neon Pink ansluter sig till den mycket framgångsrika Neon Yellow som redan har hjälpt kreativa tryckleverantörer att skapa ett effektfullt och levande tryck, säger Eef de Ridder, europachef för civiltryck och industriellt tryck på Ricoh.

Den neonrosa färgen blir tillgänglig från och med november och den är även kompatibel med de maskiner i C7100X-serien som redan är i drift ute på tryckerierna idag.

 

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Byt strategi för tryckeriet

  Även om det kan kännas tungt att betala av på sina maskiner, så är personalkostnaden det utan jämförelse dyraste i ett tryckeri. Därför blir det ordentligt tokigt när tryckerierna håller igen på investeringar, istället för att satsa och rationalisera. Från att tidigare varit världsledande i investeringar – alldeles tokigt

Publicerat av: 

Norden möttes i Riga

  När Plockmatic Document Finishing för fjärde gången höll Plockmatic Days i Riga, hade arrangemanget vuxit till att börja likna en mässa. Den här gången anslöt kunder från hela Norden samt från Baltikum, Tjeckien, Vitryssland och Ryssland. Ansvarig var Mikael Bryske, som gladde sig över ännu ett besöksrekord. – Det började

Publicerat av: 

Casio jobbar på en 2,5D-teknik

Det japanska företaget Casio har tagit fram en prototyp på en skrivarlösning som med särskilt material kan återge högupplösta strukturer i färg, som läder, tyg med sömmar, trä, keramik och murade väggar. Företaget definierar tekniken som 2,5D, alltså inte riktigt hela vägen fram till 3D.

Publicerat av: 

Bjöd in till nära samarbeten

Marabu Scandinavia har hållit Öppet hus i sina lokaler i Malmö. Budskapet som förmedlades till kunderna var tydligt.
– Vi har pushat mycket idag för att skapa partnerskap. Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Vi erbjuder inte bara en burk med färg utan en helhetslösning. Allt från produktivitet och kvalitet till förståelse för gällande lagar och regler, säger Victor Bildsten, digital försäljningschef på Marabu Scandinavia.

Publicerat av: