Ricoh släpper neonrosa toner

 

Ricohs nya toner Neon Pink ska bredda de kreativa möjligheterna i Ricoh Pro C7100X-serien.

Ricoh lanserar en rosa toner i november som är framtagen för den femte färgstationen i företagets C7100X-serie.

Ricoh släpper en toner, Neon Pink,  anpassad för Ricohs serie C7100X som innefattar fem digitalskrivare. Skrivarna har en femte färgstation som kan trycka vitt och klarlack. Nu går det alltså att välja att även köra med tonern neonrosa. Enligt Ricoh utökas nu valmöjligheterna för att skapa affischer, inbjudningar, biljetter och reklamblad. Färgrymden utökas, bilder förstärks med tonern och den ger ett ökat utbud av utskriftsmöjligheter. I kombination med andra färgnyanser kan den skapa en neonpalett.

– Tonern Neon Pink ansluter sig till den mycket framgångsrika Neon Yellow som redan har hjälpt kreativa tryckleverantörer att skapa ett effektfullt och levande tryck, säger Eef de Ridder, europachef för civiltryck och industriellt tryck på Ricoh.

Den neonrosa färgen blir tillgänglig från och med november och den är även kompatibel med de maskiner i C7100X-serien som redan är i drift ute på tryckerierna idag.

 

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *