Fullt hus väntas hos Marabu

Marabu Scandinavia bjuder in till öppet hus. Runt 100 personer förväntas vara på plats för att kolla på maskiner och lyssna till föredrag.

Under sin slogan “Innan du väljer färg, välj en färgstark partner” så öppnar Marabu Scandinavia upp sitt hus för sina kunder 5 oktober. Utöver färg säljer Marabu helhetslösningar till tryckerier inom områdena digital-, screen-, tampo och flexotryck. Under Öppet hus-dagen kommer flera av Marabus huvudleverantörer närvara såsom EFI, d.gen och Roland DG. Marabus representanter från Tyskland kommer också vara på plats och vägleda kunderna med sin expertis.

Storformatsskrivaren VUTEk LX3 Pro från EFI visas.

I företagets demorum kommer det under dagen finnas flera maskiner för besökarna att titta närmare på. Den största är storformatsskrivaren EFI:s VUTEk LX3 Pro som är utrustad med led-uv-teknik vilket gör att den kan trycka på värmekänsliga material. Den enligt Marabu populära EFI H1625 som numera uppdaterats till EFI 16H Pro är en annan maskin som kommer sticka ut under dagen.

– Klockrent print direkt från fabrik utan en enda inställning. En maskin som kan köra i en extremt hög hastighet med ett fantastiskt resultat, säger Marabu Scandinavias servicechef Christian Loskog om EFIs VUTEk LX3 Pro.

 

Tillverkaren av storformatsskrivare och skärplottrar, Roland DG, kommer under dagen visa den senaste modellen i VersaUV LEF-serien – VersaUV LEF-300 (till höger). Roland DG.s storformatsskrivare och skärare TrueVIS VG visas också.

 

 

Teleios hexa trycker direkt på textil.

D.gen Inc kommer vara på plats för att visa upp sin senaste teknik inom digitalt textiltryck. Det handlar om Teleios Hexa som trycker direkt på textil med inline fixering. Maskinen kan även trycka på flaggmaterial med likvärdigt resultat på bägge sidor.

– Syftet med vårt öppna hus är att visa våra kunder att vi är en pålitlig partner som har många experter som står bakom oss, säger Lina Thorsson, marknadsansvarig på Marabu Scandinavia.

 

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Byt strategi för tryckeriet

  Även om det kan kännas tungt att betala av på sina maskiner, så är personalkostnaden det utan jämförelse dyraste i ett tryckeri. Därför blir det ordentligt tokigt när tryckerierna håller igen på investeringar, istället för att satsa och rationalisera. Från att tidigare varit världsledande i investeringar – alldeles tokigt

Publicerat av: 

Norden möttes i Riga

  När Plockmatic Document Finishing för fjärde gången höll Plockmatic Days i Riga, hade arrangemanget vuxit till att börja likna en mässa. Den här gången anslöt kunder från hela Norden samt från Baltikum, Tjeckien, Vitryssland och Ryssland. Ansvarig var Mikael Bryske, som gladde sig över ännu ett besöksrekord. – Det började

Publicerat av: 

Casio jobbar på en 2,5D-teknik

Det japanska företaget Casio har tagit fram en prototyp på en skrivarlösning som med särskilt material kan återge högupplösta strukturer i färg, som läder, tyg med sömmar, trä, keramik och murade väggar. Företaget definierar tekniken som 2,5D, alltså inte riktigt hela vägen fram till 3D.

Publicerat av: 

Bjöd in till nära samarbeten

Marabu Scandinavia har hållit Öppet hus i sina lokaler i Malmö. Budskapet som förmedlades till kunderna var tydligt.
– Vi har pushat mycket idag för att skapa partnerskap. Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Vi erbjuder inte bara en burk med färg utan en helhetslösning. Allt från produktivitet och kvalitet till förståelse för gällande lagar och regler, säger Victor Bildsten, digital försäljningschef på Marabu Scandinavia.

Publicerat av: