Det bästa i förpackningsdesign

Innovationsbyrån NINE blev en vinnare….

Packaging Innovations på Kistamässan visar upp de vinnande bidragen i Pentawards 2017 – tävlingen som hyllar den bästa förpackningsdesignen i världen.

…. liksom Pepsi&Co ….

De 24 vinnarna i den internationella designtävlingen Pentawards kommer för första gången i Sverige visas upp på Packaging Innovations den 4-5 oktober. Det hela sker i en monter på Kistamässan. Fem av de vinnande bidragen kommer även ha representanter på plats för att hålla föredrag.

Det var den 23 september som den elfte upplagan av Pentawards hölls på W Hotel i Barcelona, Spanien. Galaceremonin arrangerades för över 300 personer från hela världen, med totalt 27 länder representerade. 55 olika förpackningskategorier ligger till grund för tävlingen och en internationell jury bedömer alla inkomna bidragen.

….. och Essen International.

På Packaging Innovations mässcenen syns bland andra Sebastian Tarkowski från Innovationsbyrån NINE, representanter från designproffset Essen International och Moira Cullen från Pepsi&Co som alla kommer berätta om sina varumärken.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Byt strategi för tryckeriet

  Även om det kan kännas tungt att betala av på sina maskiner, så är personalkostnaden det utan jämförelse dyraste i ett tryckeri. Därför blir det ordentligt tokigt när tryckerierna håller igen på investeringar, istället för att satsa och rationalisera. Från att tidigare varit världsledande i investeringar – alldeles tokigt

Publicerat av: 

Norden möttes i Riga

  När Plockmatic Document Finishing för fjärde gången höll Plockmatic Days i Riga, hade arrangemanget vuxit till att börja likna en mässa. Den här gången anslöt kunder från hela Norden samt från Baltikum, Tjeckien, Vitryssland och Ryssland. Ansvarig var Mikael Bryske, som gladde sig över ännu ett besöksrekord. – Det började

Publicerat av: 

Casio jobbar på en 2,5D-teknik

Det japanska företaget Casio har tagit fram en prototyp på en skrivarlösning som med särskilt material kan återge högupplösta strukturer i färg, som läder, tyg med sömmar, trä, keramik och murade väggar. Företaget definierar tekniken som 2,5D, alltså inte riktigt hela vägen fram till 3D.

Publicerat av: 

Bjöd in till nära samarbeten

Marabu Scandinavia har hållit Öppet hus i sina lokaler i Malmö. Budskapet som förmedlades till kunderna var tydligt.
– Vi har pushat mycket idag för att skapa partnerskap. Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Vi erbjuder inte bara en burk med färg utan en helhetslösning. Allt från produktivitet och kvalitet till förståelse för gällande lagar och regler, säger Victor Bildsten, digital försäljningschef på Marabu Scandinavia.

Publicerat av: