Rollup-Kungen i Stockholm söker Key Account Manager

Platsbeskrivning
Rollup-Kungen.se är ett e-handelsbolag som startade 2007. Sedan dess har bolaget växt kraftigt och är idag en av de största aktörerna på marknaden. Våra produkter tillverkas i Sverige i vår egen fabrik. Det innebär att vi har total kontroll över hela produktionsflödet och genom att jobba med kontinuerliga förbättringar och effektiviseringar lyckas vi möta konkurrensen som importen från låglöneländer innebär.

Våra värderingar
Vi är en tätt sammansluten grupp som gör vårt yttersta för att få iväg alla produkter inom utsatt tid. Vi har en kultur som bygger på trovärdighet, servicemedvetenhet och engagemang.

Arbetsuppgifter
Som Key Account Manager har du ansvar för att utveckla Rollup-Kungens storkund/avtals försäljning i Stockholmsregionen. Du leder försäljningen med nya och gamla kunder där du självständigt utvecklar och driver de aktiviteter som bidrar till att öka Rollup-Kungens försäljning.

I rollen ingår att:

 • Definiera marknader och nya kunder i det tilldelade försäljningsområdet.
 • Utveckla viktiga relationer för att säkerställa en stark grund för avtalsförsäljning.
 • Följa upp, analysera och utvärdera försäljningens utveckling.
 • Det finns en kundtjänst och innesäljare till din hjälp.
 • Du rapporterar direkt till VD och samarbetar också med honom i utvecklingen av regionens kunder.
 • Vara stark i och förstå förhandling.

Din profil
Vi söker dig med…

 • Bevisat resultat inom B2B-försäljning, utveckling av affärer med partners och nya kunder.
 • Ett totalt engagemang för kundnöjdhet.
 • Energisk, förtroendeingivande och sist men inte minst resultatorienterad.
 • Kommunikativ och samarbetsorienterad.
 • Behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetsgivare
RollUp-Kungen AB

Ort
Stockholm

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Tillträde
Omgående enligt överenskommelse

Arbetstid/Varaktighet
Heltid

Kontaktperson
Axel Hermansen, VD. Tel. 0708 84 66 06.
Skicka din ansökan till axel@rollup-kungen.se

Sista ansökningsdag
Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt, intervjuer och urval sker löpande!

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Byt strategi för tryckeriet

  Även om det kan kännas tungt att betala av på sina maskiner, så är personalkostnaden det utan jämförelse dyraste i ett tryckeri. Därför blir det ordentligt tokigt när tryckerierna håller igen på investeringar, istället för att satsa och rationalisera. Från att tidigare varit världsledande i investeringar – alldeles tokigt

Publicerat av: 

Norden möttes i Riga

  När Plockmatic Document Finishing för fjärde gången höll Plockmatic Days i Riga, hade arrangemanget vuxit till att börja likna en mässa. Den här gången anslöt kunder från hela Norden samt från Baltikum, Tjeckien, Vitryssland och Ryssland. Ansvarig var Mikael Bryske, som gladde sig över ännu ett besöksrekord. – Det började

Publicerat av: 

Casio jobbar på en 2,5D-teknik

Det japanska företaget Casio har tagit fram en prototyp på en skrivarlösning som med särskilt material kan återge högupplösta strukturer i färg, som läder, tyg med sömmar, trä, keramik och murade väggar. Företaget definierar tekniken som 2,5D, alltså inte riktigt hela vägen fram till 3D.

Publicerat av: 

Bjöd in till nära samarbeten

Marabu Scandinavia har hållit Öppet hus i sina lokaler i Malmö. Budskapet som förmedlades till kunderna var tydligt.
– Vi har pushat mycket idag för att skapa partnerskap. Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Vi erbjuder inte bara en burk med färg utan en helhetslösning. Allt från produktivitet och kvalitet till förståelse för gällande lagar och regler, säger Victor Bildsten, digital försäljningschef på Marabu Scandinavia.

Publicerat av: