Avancerad fräs till Nize Equipment

Maskinleverantören Nize Equipment har blivit nordisk återförsäljare för den holländska fräsproducenten Cosign CNC Solutions. Det är, enligt Nize Equipment, ett företag som har specialiserat sig på specialbyggda fräsar med en rad intelligenta lösningar.

– Jag har länge velat ha in en fräs i vår produktportfölj, säger vd Lars Nikolajsen.

– Men jag ville vara säker på att hitta en produkt som kunde leva upp till den high-end nivå vi har på de andra produkter som vi säljer. Fräsen ska leverera kvalitet och en stabil produktion. Våra kunder har inte tid att använda sig av produktionsmaskiner som inte är stabila och fungerar som de ska, säger Lars Nikolajsen.

På senaste Sign, Print&Pack mässan visades X500 från Cosign CNC Solutions. Där togs följande film, som visar hur en 30 mm tjock akrylskiva skärs rent och där bokstäver sedan fräses in i den.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sharp visade prov på digitala kontorslösningar

Sharp bjöd in till Inspire Expo i Edinburgh och visade många lösningar på hur företag kan utvecklas och bli smartare med kontorsteknik. Här fick återförsäljare och pressfolk se 15 nya skrivar- och bildskärmsenheter. Sharp tog även med besökarna på en resa in i framtiden med digitala möteslösningar och en demonstration av tv-sändningstekniken 8K.

Publicerat av: