Antalis ökar inom grafisk förbrukning

Magnus Lindwall blir från 1 november ansvarig för området Grafiska Förbrukningsvaror på Antalis vilket – utöver offsetplåt – omfattar färg och kemi samt övriga trycktillbehör.

Magnus har hittills drivit försäljning av Kodak offsetplåt och CTP-utrustning inom Antalis, men får nu ett helhetsansvar för hela området. Åtgärden görs för att säkerställa fortsatt expansion inom försäljning, service och kompetens.

– Vi har starka partners i bland annat Huber Group på färg/trycklack och Kodak inom offsetplåt/CTP. Tillsammans med allt annat som Antalis erbjuder kan vi erbjuda ett heltäckande avtal till våra kunder. Det har visat sig vara ett bra framgångskoncept säger Magnus Lindwall.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Dubbelt upp med Kombo TH

Elitron visade sin automatiska efterbehandlingsutrustning med dubbla skärhuvuden och helt nya funktioner.…