Antalis ökar inom grafisk förbrukning

Magnus Lindwall blir från 1 november ansvarig för området Grafiska Förbrukningsvaror på Antalis vilket – utöver offsetplåt – omfattar färg och kemi samt övriga trycktillbehör.

Magnus har hittills drivit försäljning av Kodak offsetplåt och CTP-utrustning inom Antalis, men får nu ett helhetsansvar för hela området. Åtgärden görs för att säkerställa fortsatt expansion inom försäljning, service och kompetens.

– Vi har starka partners i bland annat Huber Group på färg/trycklack och Kodak inom offsetplåt/CTP. Tillsammans med allt annat som Antalis erbjuder kan vi erbjuda ett heltäckande avtal till våra kunder. Det har visat sig vara ett bra framgångskoncept säger Magnus Lindwall.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Robotsystemet som ger tryckeriet extra skift

Canon tror starkt på automation i den grafiska branschen. I holländska Hoorn visade de upp sin nya robotlösning som kan skräddarsys efter tryckeriernas storformatsproduktion och ticka på av sig självt under kvällar och nätter. Klicka in och se filmen där roboten får jobba.

Publicerat av: